Sony Xperia XZ4'ün Özellikleri Nasıl Olacak?

Akıllı telefon sektöründe bir süredir sessiz kalmayı tercih eden Sony, XZ4 modeliyle tekrardan piyasaya adım atacak ve bunu iddialı bir şekilde gerçekleştirecek.


İlk duyulduğu andan itibaren hakkında fazlasıyla sızıntı ve iddia ortaya çıkan telefonun tasarımı ve özellikleri artık şekillenmiş durumda. Tasarım açısından son çıkan telefonlarda alıştığımız çentiği kullanmayacak olan telefon, bunun yerine 21:9 en boy oranına sahip 6,5 inçlik uzun bir ekran kullanacak.

Kulaklık girişine de yer verecek olan telefonda klasik Xperia tasarımı olarak adlandırabileceğimiz nispeten köşeli bir tercih yapılmış. Ayrıca parlak bir görünüme sahip olan XZ4, arka panelin merkezine alt alta sıralanmış üç adet kamerayla gelecek. Bunların yanı sıra telefonun yan tarafında bir adet parmak izi okuyucusu da bulunacak.

Gücünü Snapdragon 855 yonga setinden alacak olan cihaz, aynı zamanda 6 GB RAM ve 64 GB / 256 GB dahili depolamayı da barındıracak. 3.900 mAh bir bataryayla gelmesi beklenen cihaz kamera dizimi olarak 16 MP + 16 MP + 5 MP arka kameraya sahip olacak.

Şubat ayının sonlarına doğru gerçekleşmesi beklenen Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılması beklenen cihazla ilgili yeni ayrıntılar geldikçe sizlerle paylaşacağız.




Windows temiz önyükleme nasıl yapılır? 2020
Windows temiz önyükleme nasıl yapılır? 2020

Windows temiz önyükleme, sistemi sadece yüklü Windows hizmetleri ve sistemin çalışması için şart olan düşünülen programlar ile başlatmak mananına gelir. Ara ara kimi bilgisayarlar,...

Modern Combat 5 PC’de Nasıl Oynanır?
Modern Combat 5 PC’de Nasıl Oynanır?

Android ve iOS platformlarında harikalar yaratan Modern Combat 5, yakaladığı başarı sayesinde, zamanla Steam aracılığıyla Windows 10 kurulu PC’ler üzerinde de oynanılabilir hâle geldi....

Netflix, Çiftler İçin Ortak İzleme Sözleşmesi Yayınladı
Netflix, Çiftler İçin Ortak İzleme Sözleşmesi Yayınladı

Eğer ki sevgilinizle ya da eşinizle ortak bir Netflix dizisi izliyor ancak izlenecek bölümler konusunda sıkıntı yaşıyorsanız ya dizinin kalan bölümlerini tek başınıza izlemeyi ya da...