Huawei P30 Lite’ın Türkiye’ye Geleceği Tarih Duyuruldu

Huawei, P30 Lite’ın mayıs ayı içerisine Türkiye’ye geleceğini duyurdu.


Huawei’nin yeni P30 serisinden uygun fiyatlı olan telefonu P30 Lite, sonunda Türkiye’ye geliyor. Firma, yaptığı açıklamayla P30 Lite’ın Mayıs ayı içerisinde Türkiye’ye geleceğini duyurdu. P20 Lite ile çok sağlam başarılar yakalayan şirket, aynı başarıyı P30 Lite’la da yakalamak istiyor.

6.15 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip akıllı telefon, 48 MP’lik f/1,8 diyafram aralığına sahip ana kamerası ile mobil fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekiyor. Ana kameraya ek olarak 8 MP çözünürlüğünde 120 derece geniş açılı kamera ve 2 MP çözünürlüğünde derinlik tespitine sahip bir kamera yer alıyor. Akıllı telefonun ön tarafında ise f/2,0 diyafram aralığına sahip 24 MP kamera yer alıyor.

Huawei, P30 Lite’da orta sınıf cihazlara hitap eden Kirin 710 yonga setine sahip. Bununla birlikte 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile birlikte gelen P30 Lite, gücünü 3340 mAh bataryadan alıyor. Bu batarya ise 18 W hızlı şarj desteğine sahip.

Avrupa’da 360 euro fiyat etiketine sahip akıllı telefonun Türkiye’de ne kadardan satılacağı henüz bilinmemekle birlikte 3400 ila 3800 TL arasında satışa sunulacağını tahmin ediyoruz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




WhatsApp, 21 Emojinin Görünümünü Güncelledi
WhatsApp, 21 Emojinin Görünümünü Güncelledi

Android Beta sürümü için yeni bir güncelleme yayınlayan WhatsApp, 21 emojinin görünümünü iyileştirdi. ...

Birden Fazla Gezegende Yaşayan Bir Uygarlıkta Zaman Ölçümü
Birden Fazla Gezegende Yaşayan Bir Uygarlıkta Zaman Ölçümü

İnsanlık olarak başka gezegenlere yayılıp koloniler oluşturmanın eşiğindeyiz. Burada bir sorun var: Farklı gezegenlerde yaşamaya başladığımızda takvim işini nasıl çözeceğiz? ...

Apple, 2023’te 8 inçlik katlanabilir iPhone’u piyasaya sürebilir: Ming-Chi Kuo 2021
Apple, 2023’te 8 inçlik katlanabilir iPhone’u piyasaya sürebilir: Ming-Chi Kuo 2021

Apple’ın aylardır katlanabilir bir iPhone üzerinde çalıştığı söyleniyor. Şimdi, yeni bir not bilinen analist Ming-Chi Kuo , şirketin 2023 seneye kadar böyle bir aleti piyasaya...