Twitter Dünya Genelinde Çöktü mü?

Geçtiğimiz hafta Facebook ve Instagram'da yaşanan sorunun bir benzeri bugün Twitter'da yaşanıyor. Popüler sosyal medya sitesine dünya genelinde erişilemiyor.


Sosyal medya platformları, artık hayatımızın bir parçası ve hatta bazıları için bağımlılık hâline geldi. Öyle ki bu platformlarda yaşanan sorunlar, insanları çileden çıkartabiliyor. Geçtiğimiz hafta Facebook ve Instagram'da yaşanan sorunun bir benzeri bu sefer de Twitter’da meydana geldi.

Twitter’a an itibariyle ne web sitesi üzerinden ne de mobil uygulaması üzerinden erişilemiyor. DownDetector’de yer alan haritaya göre siteye erişim sorununun en belirgin olduğu ülkeler Birleşik Krallık ve ABD.

twitter çöktü mü

Twitter, bir sorunun olduğunu yukarıdaki fotoğrafla doğrulamışken siteye erişim şikâyetleri ülkemizde de yaşanıyor ve bu sorunun dünya genelinde olduğu düşünülüyor. Haritaya göre sorunun yaşandığı diğer ülkeler arasında Fransa, İspanya, Almanya gibi Batı Avrupa ülkelerinin yanı sıra Hindistan ve Japonya’da da erişim sorunu yaşanıyor.

Twitter'ın anlık olarak erişim durumunu buraya tıklayarak gidebileceğiniz canlı haritadan takip edebilirsiniz. Twitter'da yaşanan bu teknik sorunu anbean takip ederek haberimizdeki güncellemelerle sizlerle paylaşıyor olacağız.

Güncelleme: Saat 22:45 itibarıyla Twitter'a erişim yeniden sağlandı. Yaşanan sorun hakkında henüz resmi bir açıklama gelmezken kullanıcıların platforma girdiklerinde karşılaştığı "Teknik bir sorun var" mesajındaki teknik sorunun ne olduğunu öğrenmek için biraz daha beklememiz gerekiyor.




Microsoft 365, Çok Yakında Office 365'in Yerini Alıyor
Microsoft 365, Çok Yakında Office 365'in Yerini Alıyor

Microsoft CEO'su Satya Nadella, Office 365'in yerini alması planlanan Microsoft 365'i duyurdu. Bu girişimin ticari kullanıcılara yönelik olacağını ekleyen Nadella, Office 365 için ne...

Diablo II'nin Remake'inin Neden Yapılamayacağı Açıklandı
Diablo II'nin Remake'inin Neden Yapılamayacağı Açıklandı

Oyun dünyasını bir dönem ellerine almış olan Diablo serisi, herkesin aklında bir iz bırakmıştır. Peki efsane serinin efsane oyunu Diablo II'nin neden Remake'i yapılamıyor? Aslında bu...

Dünyanın İlk Cinsiyetsiz Yapay Zeka Sesi (Video)
Dünyanın İlk Cinsiyetsiz Yapay Zeka Sesi (Video)

Teknolojinin bir cinsiyetinin olmaması gerektiğini düşünen araştırmacılar, yoğun çalışmalar neticesinde herhangi bir cinsiyeti temsil etmeyen bir yapay zeka sesi oluşturdular. ...