Asus, ROG Phone 2 İçin Tencent ile Ortaklık Kurdu

Asus ve Tencent'in Weibo hesabından yapılan açıklamaya göre iki şirket, ROG Phone 2'nin geliştirilmesi için ortaklık kurdu.


Oyun donanımları söz konusu olduğunda akla ilk gelen şirketlerden biri olan Asus, Çinli oyun yayıncılığı şirketi Tencent ile şirketin yeni nesil oyuncu telefonu Asus ROG Phone 2’nin geliştirilmesi için ortaklık kurduklarını duyurdu.

Bu ortaklık neticesinde Asus ROG Phone 2’nin akıllı telefon özellikleri Asus tarafından geliştirilirken, oyunlarda maksimum performans sağlanması için gerekli optimizasyonlar Tencent tarafından sağlanacak.

Mobil oyunculuğun yaygınlaşmasıyla birlikte uygulama mağazaları birbirinden güçlü oyunlarla dolmaya başladı. Bu nedenle pek çok akıllı telefon üretici cihazlarında oyun modu ve çeşitli oyun araçları sunmayı tercih ediyor.

Tencent’in Asus ROG Phone 2’ye kazandıracağı en büyük özellik elbette ki gelişmiş oyun modu ve oyunlarda üst düzey optimizasyon olacaktır. Ayrıca ekran kaydı ve diğer özellikleri içeren oyun araçları da yine Tencent tarafından geliştirilecek.

Asus ROG Phone 2’nin Temmuz ayı içinde tanıtılması bekleniyor. Cihazla ilgili şu an için elimizde pek fazla bilgi bulunmuyor ancak 120Hz bir ekrana sahip olacak ve Snapdragon 855’ten güç alacağı söyleniyor.




Kısa Süreliğine Ücretsiz 5 iOS Oyun ve Uygulama
Kısa Süreliğine Ücretsiz 5 iOS Oyun ve Uygulama

Bir kısa süreliğine ücretsiz iOS oyun ve uygulamalar yazısıyla daha karşınızdayız. Bu haftadaki listede 2 adet oyun ve 3 adet uygulama bulunuyor. Siz de listede beğendiğiniz oyun veya...

Xiaomi Mi 11 Pro Tasarımı Sızdırıldı 2021
Xiaomi Mi 11 Pro Tasarımı Sızdırıldı 2021

2020 Aralık ayında tanıtılan Xiaomi Mi 11 modelinden sonra Mi 11 Pro modelinin tanıtılması bekleniyor. Hemen hemen tüm özellikleri bilinen Xiaomi Mi 11 Pro modelinin tasarımı...

Akıllı Telefon Trendlerini Belirleyen 5 Uçuk Donanım
Akıllı Telefon Trendlerini Belirleyen 5 Uçuk Donanım

Akıllı telefonlar hayatımıza gireli 10 yılı aşkın zaman geçti. Her geçen yıl sahneye bir dev üreticinin daha çıktığı sektör, artık doyma noktasına geldi. Peki sadece son 5...