Steam Fiyatı 18 TL Olan Oyun, Epic Store’da Ücretsiz Oldu

Epic Games, oyuncuların kalbini çalacak bir hamle ile Steam'de 18 TL'ye satılan Stories Untold adlı macera oyununu Epic Games Store'da ücretsiz hale getirdi.


Türünü tamamen benzersiz bir hale getiren anlatıya dayalı deneysel bir macera oyunu olan Stories Untold, 80'li yılların nostaljisini hissettirmeyi amaçlıyor ve oyunculara birbirinden keyifli 4 farklı hikaye sunuyor.

2017 yılında piyasaya sürülen ve No Code adlı şirket tarafından geliştirilen Stories Untold, oyunculara birbirinden farklı deneyimler yaşamak için kendine özgü ayarları, oynanışı ve teknikleri olan hikayeler sunuyor.

Geçtiğimiz hafta başlatılan Epic Mega Sale kapsamında Epic Games, oyunculara %75’e varan indirimler sunuyor. Bu tatmin etmediyse belirtelim, Epic Games, Epic Mega Sale boyunca her hafta yeni bir oyunu ücretsiz olarak sunacak.

Steam’de 18 TL fiyat etiketine sahip olan Stories Untold, Epic Mega Sale’de haftanın ücretsiz oyunu oldu. 30 Mayıs tarihine kadar Epic Games Store üzerinden macera dolu bir bulmaca oyunu olan Stories Untold’u ücretsiz olarak alabilirsiniz.

Oyunun iki yıl önce yayınlanan fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.




Üç Kameralı Honor 10i Ortaya Çıktı
Üç Kameralı Honor 10i Ortaya Çıktı

Huawei'nin alt markası Honor'un üç kameralı yeni telefonu Honor 10i, bugün yapılan bir sızıntıyla ortaya çıktı. ...

Nvidia Rekabeti Kızıştırıyor: GeForce GTX 1650 Geliyor
Nvidia Rekabeti Kızıştırıyor: GeForce GTX 1650 Geliyor

Her ne kada Nvidia'nın GTX 1660 ve GTX 1660 Ti ekran kartlarını yayınlayacağı konuşulsa da, Turing mimarili bir ekran kartının yayınlanması söz konusu. ...

Bugatti ilk Centodieci prototipini tanıttı, üretim modeli 2022’de geliyor 2021
Bugatti ilk Centodieci prototipini tanıttı, üretim modeli 2022’de geliyor 2021

Kuşkusuz Bugatti Centodieci çok özeldir. Bugatti’nin 100. sene dönümü hatırasına doğan Centodieci, Fransız süper otomobil üreticisinin dört turboşarjlı W16 motorunun en kuvvetli...