Atari Emülatöründe, İzlerken Kanser Eden 'Hız' Rekoru

Oyun dünyasında Speedrun'ların çok keyifli bir yanı olsa da bu tip istisnaları izlerken sinir harbi yaşayabiliyorsunuz.


Oyun dünyasındaki hız rekorları, doğal olarak oyuncuların oyunun tüm açıklarını kullanacağı ve hiç hata kaldırmayacak bir şekilde oynanarak elde edilebiliyor. Ancak bazı yapımla doğası gereği çok da hızlı olamıyor ve hem oynarken hem de izlerken sinir harbi yaşatıyor.

YouTuber SethBlizing, Minecraft'taki Atari 2600 emülatörünü kullanarak olabilecek en hızlı şekilde Donkey Kong rekoru kırmaya çalıştı. Ancak oyunun çok ciddi bir kusuru vardı: Saniyede sadece 1 FPS oynanabilmesi!

Yukarıda gördüğünüz videoda SethBling, oyunda sadece 1 FPS alabilirken rekoru kırmayı başardı. Video tam 250X hızına alındığında dahi o kadar yavaş ki izlemek ciddi bir işkence.

SethBling, resmi tabloda şu an için her almıyor ancak 16 kişinin sahibi olduğu 5.57 rekora gayrı resmi olarak da olsa sahip oldu.




Coinbase Kullanıcılarını Tehdit Eden Firefox Açığı Giderildi
Coinbase Kullanıcılarını Tehdit Eden Firefox Açığı Giderildi

Mozilla, bilgisayar korsanlarının sistemlerin kontrolünü ele geçirmek için aktif olarak sömürdüğü kritik hatayı kısa bir süre önce düzeltti. Bununla birlikte, daha önce çözümü...

AMD, Yol Haritasından Üçüncü Nesil Threadripper'ı Çıkardı
AMD, Yol Haritasından Üçüncü Nesil Threadripper'ı Çıkardı

AMD, masaüstü sunucu işlemcileri olan Threadripper'i birinci çeyrek kazanç raporundaki yol haritasından çıkarttı. ...

Google Play Store’daki Karanlık Tema Tüm Android Cihazlarda
Google Play Store’daki Karanlık Tema Tüm Android Cihazlarda

Bir süredir bazı Android cihazlarda kullanılabilir olan Google Play Store’un koyu teması, artık tüm Android cihazlara geldi. Haberimizde koyu temayı nasıl aktif edeceğinizi...