Efsane Skyrim'in Abisi Morrowind, Bugüne Özel Ücretsiz

6. oyunu bir türlü gelmeyen The Elder Scrolls serisinin 3. oyunu Morrowind, bugüne özel geliştirici Bethesda'nın mağaza sayfasında ücretsiz.


Bir RPG efsanesi olan The Elder Scrolls 5: Skyrim’in önceki oyunlarından biri olan Morrowind, The Elder Scrolls serisinin 25. yıldönümü nedeniyle Bethesda’nın online mağazasında bugüne özel ücretsiz. Oyuna sahip olmanız için Bethesda’nın sitesinden üyelik açıp “TES25TH-MORROWIND” kodunu girmeniz gerekiyor.

The Elder Scrolls serisi, 1994 yılında Arena ile başladı. Serinin patlayışı ile serinin üçüncü oyunu olan The Elder Scrolls 3: Morrowind ile olmuştu. Volkanik bir ada olan Vvardenfell’de geçen oyun, oyunculara koyu tenli elflerin oluşturduğu Dunmer tarikatını tanıtmıştı.

Morrowind’in başarısı Bethesda’yı daha iyisini yapmaya zorladı ve bugün elimizde The Elder Scrolls 4: Oblivion ve The Elder Scrolls 5: Skyrim gibi efsaneleşen oyunlar mevcut. Hatta Skyrim öyle büyük bir başarı yakaladı ki, hala en popüler oyunlar listesinde başlarda ve en çok satan oyunlar listesinde de yüksek mevkilere sahip.

Bethesda, Morrowind’i ücretsiz olarak dağıtmasının yanı sıra The Elder Scrolls Online ve The Elder Scrolls: Legends’ta da oyunculara farklı hediyeler veriyor.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Samsung Galaxy A90 5G'nin Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı
Samsung Galaxy A90 5G'nin Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

Her geçen gün hakkındaki söylentilerin sayısı artan Samsung Galaxy A90'ın kutusunu gösteren bir fotoğraf ortaya çıktı. Fotoğrafta yer alan teknik detaylar, daha önce ortaya çıkan...

5 Yıldır %98 İndirimde Olan Oyun Yeniden Orijinal Fiyatında
5 Yıldır %98 İndirimde Olan Oyun Yeniden Orijinal Fiyatında

Oyunlarını daha çok oyuncuya duyurmak için ilginç bir yöntem izleyen Danimarkalı bağımsız oyun geliştirici şirketi, beş yıl boyunca geliştirdiği oyunu %98'lik indirimle sattı. Ancak...

Microsoft, Windows 8'deki Mağazasının Fişini Çekiyor
Microsoft, Windows 8'deki Mağazasının Fişini Çekiyor

2016 yılında Windows 8 desteğini sona erdiren Microsoft, şimdi de Windows Mağaza'nın fişini çekmeye hazırlanıyor. ...