League of Legends'ın Yeni Destek Şampiyonu Duyuruldu: Yuumi

Sihirdar Vadisi'ne onlarca farklı şampiyon sunan ve milyonlara ulaşan Riot Games, League of Legends'ın yeni destek şampiyonu Yuumi'yi duyurdu. Yuumi, aynı zamanda Sihirdar Vadisi'nin büyücü şampiyonlarından biri oldu.


Dünyanın en popüler MOBA oyunlarından biri olan League of Legends, 140'tan fazla şampiyon bulundurduğu havuzuna yeni bir şampiyon daha eklemeye hazırlanıyor.

Yuumi adıyla tanıtılan ve destek şampiyonu olacağı kesinleşen şampiyon, League of Legends dünyasının ırklarından biri olan Yordle'a mensup. Bir kedi tiplemesiyle karşımıza çıkan Yuumi'nin aynı Ryze'da olduğu gibi bir kitapla vadiye indiği de gözlerden kaçmıyor.

Animasyon ve tasarım konusunda Riot Games'in ne kadar geliştiğinin de kanıtı olan Yuumi'nin ne zaman Sihirdar Vadisi'ne ineceği henüz bilinmiyor. Fakat çok geçmeden oyuncularla buluşması muhtemel. Yuumi'nin yayınlanan resmi fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Hackerlık Yaparak Milyonlarca Dolar Kazanmak Nasıl Bir Şey?
Hackerlık Yaparak Milyonlarca Dolar Kazanmak Nasıl Bir Şey?

Hackerlar, insanların kafasında çoğu zaman bir odaya doluşup bulduğu her sistemi ele geçiren şapkalı figürler olarak yer bulur. Ancak her bilgisayar korsanı bir suçlu değildir ve çoğu...

Realme, Kendi İşletim Sistemi Realme OS'u Geliştirecek
Realme, Kendi İşletim Sistemi Realme OS'u Geliştirecek

Geçtiğimiz yıl Oppo’dan ayrılan Realme, kendi işletim sistemini geliştirmeye hazırlanıyor. Şirketin yeni işletim sistemi hakkındaysa henüz çok fazla detay bilinmiyor. ...

Oynaması Tamamen Ücretsiz PUBG Lite, PC İçin Yayınlandı
Oynaması Tamamen Ücretsiz PUBG Lite, PC İçin Yayınlandı

PUBG'nin çok yakın dönemde oynaması ücretsiz modele geçmesi beklenirken, PUBG Corp.'tan beklenen hamle geldi. ...