A101 Aktüel - Teknolojik Ürünler Güncel Katalog

A101'in her hafta yayınlamış olduğu aktüel ürünler kataloğunda yer alan teknolojik ürünleri sizin için seçip listeliyoruz. 8 Ağustos 2019 - 14 Ağustos 2019 tarihlerini kapsayan son katalogda toplam 2 teknolojik ürün ve aksesuar bulunuyor. Bu haftanın en dikkat çeken ürünü ise Honor 9 Lite oldu.


BİM'in en büyük rakibi olan perakende mağaza zinciri A101 de haftalık aktüel ürün kataloğu yayınlıyor. Katalogları sizin için takip ediyor ve yer alan teknolojik ürünleri seçip listeliyoruz. Tablet, akıllı telefon, bilgisayar, kulaklık, powerbank gibi ürünlere, bu listemizi takip ederek uygun fiyatlardan ulaşabilirsiniz. Eğer siz de teknolojik ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlara karşılamak istiyorsanız, bu içeriğimizi tarayıcınızdan ya da Webtekno mobil uygulamasından favorilere ekleyin. Her hafta en güncel listeye hızlıca ulaşabilirsiniz.

8 Ağustos 2019 - 14 Ağustos 2019 tarihleri arasında geçerli olacak A101 Aktüel sayısında, toplamda X teknolojik ürün bulunuyor. O ürünler şu şekilde:

A101 Aktüel Katalog, Teknolojik ürün listesi:

Honor 9 Lite:

Honor 9 Lite

A101 Aktüel fiyatı: 1.199 TL

Teknik özellikleri:

İşlemci: Kirin 659

RAM: 3 GB

Depolama: 32 GB + MicroSD

Ekran: 5,65 inç HD+

Arka Kamera: 13 MP + 2MP

Ön Kamera: 13 MP + 2 MP

Batarya: 3000 mAh

İşletim Sistemi: Android 8.0 Oreo

Huawei'nin alt markası Honor'un ürettiği Honor 9 Lite, 2017 yılında piyasaya sürülmüş olmasına rağmen hâlâ içeriği ile tam bir fiyat/performans ürünü desek yanlış söylemiş olmayız. Telefon normalde Android 8.0 işletim sistemi ile geliyor ancak cihaz bu yılın başında Android 9.0 Pie güncellemesini de alıyor.

HI-LEVEL HL43DLK010

HD TELEVİZYON

A101 Aktüel Fiyatı: 1.499 TL

Teknik özellikleri:

Yenileme hızı: 400 Hz

Ses çıkışı: 2x8 W

Girişler: 2x HDMI, 1x USB, 1x SCART

43 inç Full HD ekrana sahip olan HI-LEVEL HL43DLK010, A101'in bu haftaki aktüel kataloğunda yer alıyor. Dâhili uydu alıcısı ile gelen televizyon 2 yıl garanti kapsamında kalıyor. Televizyon için 12 ay taksitlendirme seçeneği de mevcut.




Chromium Tabanlı Edge, Gizliliği Artıran Bir Özellik Edindi
Chromium Tabanlı Edge, Gizliliği Artıran Bir Özellik Edindi

Chromium tabanlı Edge, takip önleme fonksiyonu sayesinde çevrimiçi gizliliği artırdı. ...

Amazon Echo, Bir Cinayeti Aydınlatmaya Yardımcı Olabilir
Amazon Echo, Bir Cinayeti Aydınlatmaya Yardımcı Olabilir

Amerika’nın Florida eyaletinde bir kadının ölümünü araştıran güvenlik görevlileri, Amazon’un akıllı cihazı Echo’nun kadının ölümüne neden olan durumları ortaya çıkarmaya...

ESET Araştırmacıları, Yetişkin Sitelerde Virüs Buldu
ESET Araştırmacıları, Yetişkin Sitelerde Virüs Buldu

ESET güvenlik uzmanları, Varenyky isimli bir zararlı yazılımı ortaya çıkardı. Kişilerin e-posta adreslerine resmi gibi görünen bir e-posta göndererek zararlı yazılımı cihazlara...