Bir Oyuncu, GTA 6 Duyuruluna Kadar GTA 5 Oynayacak (Video)

Bir oyuncu, hala duyurulmayan GTA 6'ya karşı tepkisini GTA 5 oynayarak göstermeye karar verdi. Öyle ki oyuncu, GTA 6 duyuruluncaya kadar GTA 5'in en büyük çevre yolunu turlayacak. Oyuncu şu sıralar, yolun 899. turunu atıyor.


Oyunseferler uzun bir süredir Rockstar Games'in ağzından çıkacak kelimelere odaklanmış durumdalar. Bunun nedeni ise şirketin, bir oyun fenomeni olan Grand Theft Auto serisinin son üyesi üzerinde çalışıyor olduğunun düşünülmesi. Aslına bakacak olursak şirketin GTA 6 üzerinde çalıştığı biliniyor ancak Rockstar Games, konuyla ilgili bir şey söylemekten uzak duruyor.

Grand Theft Auto serisinin son üyesi GTA 5, 2013 yılında piyasaya sürüldü. Oyun hala çok fazla popüler ancak oyunseverler bir yandan da GTA 6 ile ilgili heyecanlı bekleyişlerini sürdürüyorlar. Rockstar Games'in bugüne kadarki şirket politikaları düşünüldüğünde GTA 6'nın aslında ya gelmiş ya da gelmek üzere olduğu düşünülüyor. Ancak Rockstar Games'in sessizliği kafaları karıştırıyor.

GTA 6

Şimdi ise bir oyuncu, yaşanan bu duruma tepkisini göstermek için yeni bir etkinlik başlattı. Canlı yayın yapan bu oyuncu, GTA 6 duyurulana kadar GTA 5 oynayacak. Oyuncu, bir süredir GTA 5'te yer alan büyük çevre yolunu dolaşıp duruyor. Öyle ki şu sıralar; oyundaki çevre yolunda 899. tur atılıyor. Yayıncı, dünya rekoru kırmak için oynamaya devam ediyor.

GTA 6 ile ilgili hala net bir bilgi yok. Ancak her ne olursa olsun oyunseverler, GTA 6'yı beklemekten vazgeçecek gibi görünmüyorlar. GTA 6 duyurulana kadar GTA 5 oynayacak olan oyuncuya gelecek olursak, Rockstar Games'in bu gencin sesini duyup duymayacağını ancak zaman gösterecek. Oyuncunun canlı yayınına hemen aşağıdaki bölümden ulaşabilirsiniz.




5G Moto Mod Destekli Moto Z4'ün Özellikleri Belli Oldu
5G Moto Mod Destekli Moto Z4'ün Özellikleri Belli Oldu

Motorola'nın orta-üst segmentteki en iddialı modeli olacak Moto Z4'ün teknik özellikleri belli oldu. ...

NewsGuard Eklentisi, Daily Mail'i Hedef Aldı
NewsGuard Eklentisi, Daily Mail'i Hedef Aldı

Microsoft'un internet tarayıcısında yer alan bir eklenti, Mail Online okurlarına siteye girdiklerinde, sitenin haberlerine güvenmemeleri gerektiğini belirten bir uyarı yazısı gösteriyor. ...

Huawei Mate X2’nin İlk Görüntüleri Paylaşıldı! 2021
Huawei Mate X2’nin İlk Görüntüleri Paylaşıldı! 2021

Katlanabilir telefon pazarının öne çıkan markalarından Huawei’nin yeni katlanabilir telefonu Mate X2‘ye konusunda ilk resmi görüntüler paylaşıldı. Çinli akıllı telefon üreticisi...