Western Digital Oyun Odaklı SSD Üzerinde Çalışıyor

Yılların donanım üreticisi Western Digital (WD), yeni SSD'sini oyuncular için özel olarak hazırlıyor.


SSD'ler HDD'lerin yerini aldığından beri bilgisayarlarımız neredeyse 10 kat daha hızlı açılmaya, programlar çok daha hızlı çalışmaya başladı. HDD'ler konusunda oldukça deneyimli olan Western Digital (WD), yüksek performans serisi olan Black serisine ait en son SSD'si WD Black SN750'nin dağıtımını, oyun odaklı kullanıcılara yönelik olacak şekilde, yapmaya başladı.

Ürettiği en yeni ve en güçlü SSD'sinin oyunlarda yaşanan gecikmeleri en aza indirgeyeceğini ve hatta ortadan kaldıracağını söyleyen Western Digital, Black SN750 hakkında oldukça iddialı söylemlerde bulunuyor. Bir dergi kuruluşu olan Anandtech'in Black SN750 ile yaptığı benchmark sonucunda, SSD'nin bazı performans iyileştirmelerine sahip olduğunu ancak yine de ağızları açık bırakacak düzeyde bir yeniliği sunmadığını aktardı.

Western Digital Black SN750 yaklaşık değerleri:

Western Digital'in yeni SSD'si Black SN750'nin yine de oyuncular için iyi bir seçim olabileceği söyleniyor. SSD'nin yazılımında aynı zamanda bir oyun modu bulunuyor. Bu mod aktif hale getirildiğinde Black SN750'nin "Normal" ve "Düşük Güç" modlarına geçmesi engelleniyor, SSD tam performansta çalışıyor. Western Digital'in yeni oyun odaklı SSD'sinin fiyatları ise şu şekilde:

  • 250GB: 79.99 dolar
  • 500GB: 129.99 dolar
  • 1TB: 249.99 dolar
  • 2TB: 499.99 dolar




Regnant Esports’un Eylül Ayı Programı Belli Olu
Regnant Esports’un Eylül Ayı Programı Belli Olu

İzmir’de düzenlenecek Intel ESL Türkiye Şampiyonası finalisti, Webtekno’nun espor dünyasındaki gözbebeği Regnant’ın Eylül ayı programı belli oldu. Kulüp, ESL ile Dota 2 dışında...

Apple Ürünleri En Ucuz Hangi Ülkelerde Satılıyor?
Apple Ürünleri En Ucuz Hangi Ülkelerde Satılıyor?

Apple fiyatları ülkeden ülkeye değişebiliyor. Bu değişiklikleri fırsat olarak kullanmak isteyenler için daha ucuz iPhone'ları nerde bulabileceğinizi gösteren bir internet sitesi mevcut. ...

Yapay Zekayla Öğrenciler Daha Verimli Değerlendirilecek
Yapay Zekayla Öğrenciler Daha Verimli Değerlendirilecek

Makine öğrenme teknolojisi eğitimde de çığır açacak. Yapay zekâlar hakkında...