Oyun Sektörüne El Atan Xiaomi’den Yeni Oyuncu Ekipmanları

Oyun sektöründe de adını duyurmaya kararlı olan Xiaomi'nin oyuncu ekipmanlarını sizler için derledik.


Teknoloji konusunda yalnızca telefon sektöründe değil, aynı zamanda akıllı ev aletlerinden tutun yapay zekaya kadar her noktada kendinden bahsettiren Xiaomi, donanım konusundaki çalışmalarına yeni bir kategori eklemeye hazırlanıyor. Oyuncu ekipmanı piyasasında da kendinden bahsettirmeyi amaçlayan şirket, belirli girişimlerde bulundu bile.

Biz de bu yazımızda sizler için Xiaomi’nin oyuncu ekipmanlarını inceleyeceğiz. İnceleyeceğimiz tüm ürünlerin başlıklarına tıklayarak ürünlerin Teknostore sayfalarına ulaşabilirsiniz.

Xiaomi Mi Kablolu Kablosuz RGB Işıklı Oyuncu Faresi

Xiaomi’nin oyunculara yönelik ilk ürünü olan oyuncu faresinde isterseniz kablolu isterseniz kablosuz bir kullanım mümkün. 50 - 7200 DPI ayarlanabilir hassasiyet aralığına sahip olan fareyle oyunlarda istediğiniz performansı alabileceksiniz. Fare üstündeki terlemeyi önleyen malzeme sayesinde eliniz terlemezken 1500 mAh batarya sayesinde rakiplerinize uzun süreler boyunca ecel terleri döktürebilirsiniz. Son oalrak bu fareyi Teknostore’da 349,90 TL’ye bulabilirsiniz.

Xiaomi Mekanik RGB Işıklı Oyuncu Klavyesi

Xiaomi’nin RGB mekanik klavyesi ile gerek yeteneklerinize yetenek, gerekse sisteminizin görüntüsüne zarafet katın. Klavyenin sahip olduğu hızlı yanıt süresi sayesinde en küçük hareketinizde bile anında tepki alabileceksiniz. Bunun yanı sıra 1,8 metre uzunluğundaki kablosu ve alüminyum alaşım ve plastik materyali sayesinde dayanıklı ve rahat bir kullanım da elinizin altında olacak. Son olarak klavyenin İngilizce Q klavye olduğunu ve Teknostore’da 389,90 TL’ye bulabileceğinizi söyleyelim.

Xiaomi 7.1 Surround Gaming Oyuncu Kulaklığı

7.1 Surround oyuncu kulaklığı, profesyonel oyuncuların tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlandı. 3,5 mm jack ya da USB kablo üzerinden iki farklı giriş imkanı sunan kulaklık, iki farklı mikrofonu ve gürültü engelleyici mikrofonu sayesinde sesinizi en temiz haliyle oyun içerisine aktarır ve iletişiminizi kolaylaştırır. 1,4 metrelik kablosu sayesinde kullanımda da kolaylık sağlayan kulaklığın fiyatının da 439,90 TL olduğunu belirtmekte fayda var.

Xiaomi’nin oyuncu kulaklığıyla beraber listemizin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bu ürünlerin dışında oyuncu ekipmanlarımızı incelemek için bağlantıya tıklayarak Teknostore sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.




Yeni PS4 Ön İzlemesi, Gelişmiş Grup Araçları ile Karşımızda
Yeni PS4 Ön İzlemesi, Gelişmiş Grup Araçları ile Karşımızda

Sony, yeni PS4 ön izleme sürümünde kullanıcılarına 16 kişilik parti, gelişmiş ses kalitesi ve 'yazıdan sese'/'sesten yazıya' çevirme özelliği sunuyor. ...

Fortnite Bu Kez Star Wars Evrenini Konuk Etmeye Hazırlanıyor
Fortnite Bu Kez Star Wars Evrenini Konuk Etmeye Hazırlanıyor

Fortnite daha önce birçok film, spor kulübü ve karakterle iş birliği yaptı. Ancak bu seferki etkinlik, çok uzakta bir galaksiden battle royal adasına doğru yola çıktı. Fortnite X Star...

Chromium Tabanlı Edge'in Betası, Mac İçin Ortaya Çıktı
Chromium Tabanlı Edge'in Betası, Mac İçin Ortaya Çıktı

Internet Explorer'ı tarihe gömmesi beklenen Chromium tabanlı Edge, bir süredir farklı test sürümlerinde deneniyor. Şimdi de yeni tarayıcının macOS sürümünün betası, resmî kanallar...