Samsung İndirme Hızı Konusunda Huawei ve Apple'ı Dümdüz Etti

OpenSignal isimli bir firma, yaptığı testlerle birlikte en büyük üç akıllı telefon üreticisinin telefonlarının bağlantı hızlarını sıraladı. 40 ülkede araştırma yaparak en hızlı indirme hızına hangi telefonun çıktığını saptayan firma sonuçları paylaştı.


40 ülkede binlerce cihaza uzanan OpenSignal'ın yeni bir raporunda, Samsung telefonların Huawei ve Apple telefonlara oranla daha yüksek 4G LTE indirme hızlarına sahip olduğu ortaya kondu. Samsung, ABD de dahil olmak üzere 14 ülkede daha hızlı oldu.

Apple tarafına geldiğimiz zaman iPhone'ların Birleşik Arap Emirlikleri'nde en hızlı olduğu gözlemlendi. Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki iPhone'ların diğer cihazlardan 14,7 Mbps daha hızlı olduğu da belirtildi.

samsung apple huawei

Samsung'un indirme hızında birinci olduğu ülkeler arasında Avustralya, Şili, Hindistan, Endonezya, İrlanda, İtalya, Malezya, Meksika, Hollanda, Norveç, Rusya, İspanya, İsveç ve ABD yer aldı. Bunun yanı sıra iPhone'lar Brezilya Costa Rica, Kuveyt, Fas, Suudi Arabistan, Tayvan ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerde birinci oldu.

En büyük ikinci akıllı telefon üreticisi konumunda olan Huawei, hiçbir ülkede rakiplerini geçemeyerek şaşırtıcı bir sonuç aldı. Geriye kalan ve içerisinde Türkiye'nin de bulunduğu ülkelerdeyse tek bir birinci seçilemedi.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




WhatsApp Business iOS, Birkaç Ülkede Daha Kullanıma Sunuldu
WhatsApp Business iOS, Birkaç Ülkede Daha Kullanıma Sunuldu

WhatsApp'ın müşteri-işletme ilişkilerini güçlendirmek için geliştirdiği mesajlaşma uygulaması WhatsApp Business, daha geniş bir coğrafyada kullanıma sunulmaya devam ediliyor. ...

Meryem Uzerli, Netflix Dizisi Dark İçin Görüşmelere Başladı
Meryem Uzerli, Netflix Dizisi Dark İçin Görüşmelere Başladı

Dijital yayın platformu Netflix’in en sevilen serilerinden biri olan Dark’ın yeni sezonunda tanıdık bir yüzü izleyebiliriz. Adını Muhteşem Yüzyıl ile duyuran Meryem Uzerli’nin Alman...

Samsung, Galaxy S11'de Neden Kameraya Odaklanmak Zorunda?
Samsung, Galaxy S11'de Neden Kameraya Odaklanmak Zorunda?

Yıllardır akıllı telefon kameraları konusunda öncü şirket olan Samsung, bu unvanını son iki yılda Huawei'ye kaptırmış durumda. Şirket, 'en iyi fotoğrafları Samsung çeker' fikrini...