Razer, Oyun Yayıncıları İçin Video Kayıt Kartı Geliştirdi

Oyun yayını yaparken yüksek çözünürlük ve grafik kalitesinden mahrum devri son buluyor.


Razer’in oyun yayıncıları için yayın kartı güncellemesinin üzerinden sadece kısa bir süre geçti ve bu yeni güncelleme ile şirket nihayet “Elgato” gibi ağır taşlarla mücadele etmeye hazır.

Hâlihazırda harici olarak mevcut olan Ripsaw HD, sıkıştırılmamış bir şekilde 1080p 60 FPS oyun yayınını mümkün kılıyordu. Ancak bu yeni güncellemeyle 4K çözünürlükte ve 60 FPS oyun oynarken yayın yapmak mümkün hale geliyor. Elbette bu hızlı ve güçlü bilgisayarlar için mümkün ancak bu minik harici yayıncı yardımcısı, konsol yayıncılarının da dikkatini çekiyor.

Harici bir şekilde gelen bu yeni kart, diğerleri gibi karışık da değil. 3,5 mm’lik jak ve HDMI girişi ile size hem görsel hem işitsel destek sağlayan kart, aynı zamanda USB ile bilgisayarınıza da bağlanabiliyor.

Ripsaw HD’nin 11 Nisan’da Razer’ın internet sitesi üzerinden 159 dolara (170 euro), yılın ikinci çeyreğinin sonlarına doğru ise diğer yerlerde satışa çıkması bekleniyor.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Huawei Nova 6 5G İlk Kez Kanlı Canlı Görüntülendi
Huawei Nova 6 5G İlk Kez Kanlı Canlı Görüntülendi

Huawei, önümüzdeki günlerde bütçe dostu yeni 5G destekli akıllı telefonu Huawei Nova 6 5G’yi piyasaya sürecek. Satışa çıkmak için gün sayan akıllı telefon, ilk defa kanlı canlı...

Son 10 Yılda En çok İndirilen Uygulamalar
Son 10 Yılda En çok İndirilen Uygulamalar

2010 yıllarında  İOS ve Android bugünkü kadar hayatımızda değildi. Günümüze kadar çıkan her yeni telefonla hem bu işletim sistemleri hem de mobil uygulamalar daha fazla hayatımızda...

iPhone 5G Destekli Telefon Üretecek mi? Ne Zaman Tanıtılacak
iPhone 5G Destekli Telefon Üretecek mi? Ne Zaman Tanıtılacak

Bu yıla damgasını vuran teknoloji gelişmelerinden biri de 5G internet teknolojisi. Bu gelişmeden geri kalmak istemeyen Apple, önümüzdeki Eylül ayında 5G destekli bir model çıkartmayı...