Kısa Süreliğine Ücretsiz 5 iOS Uygulama

Her hafta yaptığımız kısa süreliğine ücretsiz iOS uygulamalar listesinde bu hafta 5 adet uygulama bulunuyor. Farklı kategorilerden uygulamaların yer aldığı listedeki uygulamaları ücretsiz olmasından da faydalanarak indirip deneyebilirsiniz.


Kısa süreliğine ücretsiz iOS uygulamalar listesiyle tekrar karşınızdayız. Bu hafta listemizde farklı türlerden 5 uygulama bulunuyor. Kısa süreliğine ücretsiz olmasından faydalanarak indirebileceğiniz uygulamalara gelin birlikte göz atalım.

1. Live 2 Photos

Live 2 Photos

Normal fiyatı: 11 TL

Canlı fotoğraflar, videolar, GIF ve Burst Photo gibi farklı görsellerin üzerinde ayıklamalar yapabileceğiniz bu uygulamada fotoğraf kolajı ve slayt da hazırlayabilirsiniz.

2. Stream Music Player

Stream Music Player

Normal fiyatı: 11 TL

Bu uygulamayla bulut sunuculardaki müziklerinizi senkronize edebilir, düzenleyebilir ve dinleyebilirsiniz. Stream Music Player ile Box, Dropbox, Google Drive, OneDrive ve Yandex.Disk gibi bulut sunucularında bulunan şarkılarınızla kişiselleştirilmiş müzik dinleme uygulamanızı yaratabilirsiniz.

3. Text Curve: Circular Text

Text Curve: Circular Text

Normal fiyatı: 11 TL

Text Curve ile fotoğraflarınıza kıvrımlı yazılar ekleyebilirsiniz. Ayrıca farklı kıvrım şekilleri, yazı türleri, fontlar ve arka plan şablonlarıyla fotoğraflarınızı zenginleştirebilirsiniz.

4. Decide Now!

Decide Now!

Normal fiyatı: 11 TL

Seçenekler arasında kaybolduğunuz, nereye gideceğinize veya ne yapacağınıza karar veremediğiniz bir arkadaş grubunuz varsa Decide Now, sizin için oldukça faydalı bir uygulama olabilir. Yapmanız gereken tek şey ise sorunuzu yazıp, seçeneklerinizi ekleyip, çarkı çevirmek.

5. Instacall – Smart Dialer

Instacall – Smart Dialer

Normal fiyatı: 23 TL

Telefon numaralarını çevirdiğiniz ekranda değişiklik yapmak istiyorsanız farklı arayüzü, basit tasarımı, hızlı arama desteği ve renk ayarlamasıyla Instacall, denemeniz gereken bir uygulama.

Bu haftanın App Store indirimlerinden seçtiğimiz uygulamaları sizlerle paylaştığımız yazımızın sonuna geldik. Siz de beğendiğiniz uygulamaları yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. Ücretsiz oyun ve uygulamalardan haberdar olmak için takipte kalın.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Android Q, Arka Plandan Veri Okunmasının Önüne Geçebilir
Android Q, Arka Plandan Veri Okunmasının Önüne Geçebilir

XDA Developers'ta çıkan bilgilere göre Google, Android'in yeni sürümüyle arka planda çalışan uygulamaların veri okumasının önüne geçebilir. ...

Cyberpunk 2077'nin PS4 Teması PlayStation Store'da Ücretsiz
Cyberpunk 2077'nin PS4 Teması PlayStation Store'da Ücretsiz

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077'nin PS4 Temasını ücretsiz olarak yayınladı. Yıllardır...

Avast, IoT Cihazların Güvenliğine Dikkat Çekiyor
Avast, IoT Cihazların Güvenliğine Dikkat Çekiyor

Akıllı ev teknolojilerin hayatımızda yavaş yavaş yer edinmesiyle beraber siber güvenlik şirketi Avast, kullanıcıları tehdit altında olduklarına dair uyarıyor. ...