Samsung'un Yeni Tableti Galaxy Tab S6 Türkiye Pazarına Girdi

Samsung’un bu ayın başlarında tanıttığı Galaxy Tab S6, Türkiye pazarında satışa sunuldu. Samsung’un yeni amiral gemisi tabletinin fiyatı ve özelliklerini sizin için paylaştık.


Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bu ayın başlarında yapılan IFA 2019 teknoloji fuarında tanıttığı Galaxy Tab S6’yı sonunda Türkiye pazarında satışa sundu. Tabletler arasındaki en güçlü model olacak olan Samsung Galaxy Tab S6, piyasaya gayet iddialı bir şekilde giriş yaptı.

Gücünü Qualcomm Snapdragon 855 yonga setinden alan Galaxy Tab S6, piyasadaki en güçlü işlemciyi kullanmasıyla bekleyenlerini bir miktar şaşırttı. Tabletin Snapdragon 855 yonga setine destek olarak 6 GB’lık bir RAM tercih edilmiş. Bunun yanında 10,5 inçlik 2560x1600 çözünürlüğe sahip AMOLED ekranıyla Galaxy Tab S6, yüksek performansının yanında iyi kalitede görüntü de verebiliyor.

İki adet dahili depolama seçeneği mevcut

Cihazda dahili depolama olarak 128 GB ve 256 GB depolama seçenekleri bulunuyor ve cihazda microSD hafıza kartı girişi de bulunuyor. Tabletin arka yüzüne baktığımızda bir adet 13 MP’lik ana kamera, bir adet de 5MP’lik bir kamera görüyoruz. Ön tarafta ise 8 MP’lik bir kamera bulunan tabletin Ultra Geniş Açılı çekim özelliği bulunuyor.

Samsung Galaxy Tab S6’nın Wi-Fi'lı modeli ülkemizde 4.999 TL fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Tabletin LTE’li modeli ise 5.499 TL fiyat etiketiyle satılıyor. Tabletin Wi-Fi modeli Duman Siyahı seçeneğiyle, LTE modeli ise Gül Kurusu ve Duman Siyahı olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle satın alınabiliyor.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Galaxy Tab M62, Galaxy M Serisindeki İlk Tablet Olabilir 2020
Galaxy Tab M62, Galaxy M Serisindeki İlk Tablet Olabilir 2020

Kasım ayının başlarında, bir rapor Samsung’un Galaxy M62 üzerinde çalıştığını ortaya çıkardı . Aletin o zamanlar orta sınıf bir akıllı telefon olduğu...

Samsung, 2020’nin 3. Çeyreğinde Avrupa’nın En İyi Telefon Satıcısı
Samsung, 2020’nin 3. Çeyreğinde Avrupa’nın En İyi Telefon Satıcısı

Canalys , Avrupa pazarındaki önemli akıllı telefon üreticilerinin performansını gösteren birkaç rapor yayınladı. Huawei’nin performansı özellikle ilgi çekici. Çinli telefon...

Clash of Clans, İlk e-Spor Turnuvasını Düzenleyecek
Clash of Clans, İlk e-Spor Turnuvasını Düzenleyecek

Clash of Clans yapımcısı Supercell, ESL ile anlaşmalı olarak bir dünya şampiyonası düzenleyeceklerini açıkladı. Şampiyona ESL One Hamburg etkiğinliği kapsamında gerçekleşecek. ...