Samsung Galaxy M12’nin Tanıtımı Yapıldı! 2021

Samsung Galaxy M12’nin Tanıtımı Yapıldı! 2021

Samsung en yeni Galaxy’nin tanıtımını gerçekleştirdi. Güney Koreli teknoloji devinin Vietnam’da gerçekleştirdiği lansmanda Galaxy ailesinin en yeni azası M12‘yi tanıttı. Büyük pil kapasitesi ile dikkat çeken telefon, 48MP‘lik ana kamerası ile de öne çıkıyor.

.

Samsung Galaxy M12’nin Tanıtımı Yapıldı!

.

Yeni Galaxy M12 Pil Kapasitesi Oldukça Büyük

.

Galaxy A12‘ye benzerliği ile dikkat çeken yeni telefon, 6000 mAh pil kapasitesi ile benzerlerinden sıyrılıyor. USB-C üzerinden 15W hızlı şarj desteği de bulunan alet, tek bir şarjla 24 saate varan kullanım vaat ediyor.

.

6.5 inç ekran büyüklüğüne sahip yeni Galaxy M12720 piksel çözünürlüğünde PLS LCD ekran barındırıyor. Telefonun ön kamerasını, Infinity-V oturumu şeklinde konumlandıran Samsung, alette tek bir hoparlör ve 3.5 mm kulaklık girişi mevcut.

.

Samsung Galaxy M12’nin Tanıtımı Yapıldı!

.

Arka tarafta 48MP çözünürlüğünde kameraya sahip M12, 1080 piksel çözünürlüğünde 30 FPS‘ye kadar video kaydı yapabiliyor. Ayrı olarak akıllı telefonda ana kameraya ek olarak 2 MP makro kameranın bulunduğunu da belirtelim.

.

Ek olarak M12 arka tarafta 123 dereceye kadar görüş açısı sunan 5MP ultra geniş kameraya ve 2MP sensör değerinde “Depth” kamerası da var.

.

İşlemci tarafında 2.0 GHz sekiz çekirdekten gücünü alan yeni Galaxy M12 3, 4 ve 6 GİGABYTE RAM ile depolama tarafında ise 32, 64 ve 128 GİGABYTE depolama seçeneği ile öne çıkıyor. Ayrı olarak telefonda 1TB‘a kadar microSD kart desteği de yer alacak.

.

4G LTE irtibat desteğine sahip yeni Samsung Galaxy M12‘de, Bluetooth 5.0 bulunuyor. Son olarak üç değişik renk seçeneği olan M12 mavi, siyah ve yeşim renkleri ile dikkat çekiyor. Bugün bakımından Vietnam’da satışa sunulan telefonun Avrupa pazarına ne vakit geleceği daha bilinmiyor.

.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Twitch Yayınlarına Erişim Sağlanamıyor! 2021
Twitch Yayınlarına Erişim Sağlanamıyor! 2021

Dünyanın en çok kullanılan yayın platformlarından olan Twitch’in yayınları durdu ve izleyiciler ‘Twitch çöktü mü?‘ diye düşünmeye başladı. Twitch resmi destek hesabından...

Huawei, Keşif Deneyimini geliştirmek için App Gallery arayüzünü yeniledi 2021
Huawei, Keşif Deneyimini geliştirmek için App Gallery arayüzünü yeniledi 2021

Huawei’in Uygulama Galerisi artık dünya çapında 500 milyonun üzerinde aylık aktif kullanıcıya sahip (2020 bakımından). Şirket, özelliklerini yeniledi ve Hungama ,  Bolt ,  HERE...

Dünyada en çok kullanılan 5 programlama dili
Dünyada en çok kullanılan 5 programlama dili

Merhaba sevgili takipçileri. Bu haberimizde dünya genelinde en çok kullanılan 5 programlama dilini siMerhaba sevgili takipçileri. Bu haberimizde dünya genelinde en çok kullanılan 5...