GTA 6 Çok Yakında Duyurulabilir

Rockstar Games'in GTA VI'nın duyurusu için hazırlıklara başladığı iddia edildi. Zira firma, ofislerinin önündeki Red Dead Redemption 2 panosunu kaldırdı.


Rockstar North ofislerinin önünde genellikle son yayınlanan oyunların bayrakları bulunur. Gelen haberlere göre Red Dead Redemption 2 panoları, Rockstar North’un ofislerinin önünden kaldırılmış durumda. Peki bu ne demek?

Gamescom’un elinin kulağında olduğu şu günlerde Rockstar bu panoyu tabii ki sıkıldığı için indirmedi. Muhtemelen firma bir sonraki büyük yapımını duyuracak. Haliyle Rockstar hayranları arasında “Acaba GTA VI mı duyurulacak?” beklentisi oluşmuş durumda. Yine de Rockstar’da büyük bir hareketlilik var gibi gözükmüyor ancak firma her an bir sürprize imza atabilir.

Red Dead Redemption 2 öncesi göndere asılı olan görsel, GTA V’e aitti. Bu da söylentilerin dayanak noktalarından birini oluşturuyor. 

GTA 6'da birden fazla şehir bulunacak

gta-v-bilgisayar

Yeni GTA oyunu hakkında çok fazla bir bilgi yok. Cüzdanlarımızda büyük bir delik açması muhtemel olan oyunda birden fazla büyük şehir bulunacağı iddia edilmişti. 

Oyunda Liberty City’de ufak işlere bakan bir ayakçı olarak kariyerimize başlayıp daha sonra Vice City’ye geçeceğimiz ve uyuşturucu baronu olacağımız iddia edilmişti. 

Oyunun tanıtılması önündeki en büyük engel olarak ise PlayStation 4’te bulunan bellek kısıtlaması gösteriliyordu.  Zira oyunun epey geniş bir haritası olacağı belirtiliyordu. 

Oyun hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Böyle bir açıklamanın gelmesi halinde sizlerle paylaşacağız.




Android Kullanıcılarının Olmazsa Olmazı Olan 5 Uygulama
Android Kullanıcılarının Olmazsa Olmazı Olan 5 Uygulama

Android cihazlarınızda sizlerin işini kolaylaştıracak onlarca uygulama bulunuyor ancak bu haberimizde olmazsa olmazları sizler için derledik. ...

Samsung Galaxy M30s'in Tasarımı ve Özellikleri Ortaya Çıktı
Samsung Galaxy M30s'in Tasarımı ve Özellikleri Ortaya Çıktı

Samsung, uygun fiyatlı telefonlarına devasa bataryaya sahip bir yeni üye daha eklemeyi planlıyor. Bu yazımızda ise 6000 mAh'lik gerçekten büyük bir bataryanın olacağı M30s'in,...

AMD Epyc Sunucu İşlemcileri Tanıtıldı
AMD Epyc Sunucu İşlemcileri Tanıtıldı

AMD, sunucularda kullanılabilmesi için ürettiği 64 çekirdekli işlemcilerini tanıttı. Özellikleriyle dikkat çeken ve 64 çekirdeğe kadar çıkabilen bu işlemciler oldukça pahalı...