Robert Downey Jr., Huawei Tartışmasında Asistanını Suçladı

OnePlus 7 Pro’nun reklam yüzü olan Robert Downey Jr., ürünü tanıtırken Huawei P30 model akıllı telefonu kullanması tartışmasında asistanını suçladı. OnePlus ise bu olaya dair henüz bir açıklamada bulunmadı.


Mayıs ayında OnePlus’ın reklam yüzü olan Robert Downey Jr., geçtiğimiz hafta Weibo kullanıcılarının söylediğine göre OnePlus 7 Pro’yu tanıtırken Huawei P30 Pro kullandı. Her ne kadar gönderi sessiz bir şekilde kaldırılsa da bazı kullanıcılar ekran görüntüsü almayı başardı ve bu görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı.

Olay hakkında konuşan Robert Downey Jr., Weibo sayfasında yeni bir gönderi yayınladı ve şu ifadeleri kullandı: “Sanırım asistanıma yeni bir OnePlus 7 Pro almam gerek ki bir daha böyle hatalar yaşanmasın.”

robert downey jr. oneplus 7 pro

Downey’in asistanının gerçekten böyle bir şey yapıp yapmadığını bilmemiz imkânsızken Downey ve OnePlus’ın bu hatanın üstünü kapatmak istediği aşikâr. Tabii bu, bir reklam yüzünün ilk defa böyle bir hata yapışı değil.

Wonder Woman rolüyle tanınan Gal Gadot, Huawei’nin ABD reklam yüzü iken Twitter’da telefon hakkında konuştuğu sırada elinde bir iPhone vardı. Gadot da Downey’e benzer bir şekilde hatayı ekibinin üstüne yıkmıştı.




Oyun Telefonu ROG Phone 5 Sızdırıldı! 2021
Oyun Telefonu ROG Phone 5 Sızdırıldı! 2021

Asus’un oyun telefonu ROG serisinin dördüncü azası, ROG Phone 5, şimdi de TENAA sertifikasıyla karşımıza çıktı. Daha modelin isminin 5 veyahut 4 olup olmayacağı netlik kazanmasa...

Apple, FaceTime'daki Göz Kayması Sorununu Çözdü
Apple, FaceTime'daki Göz Kayması Sorununu Çözdü

Apple, FaceTime görüşmeleri sırasında gözlerin ekrana değil, kameraya bakıyormuş gibi görünmesini sağlayan bir özelliği yayınladı. ...

Samsung Galaxy A60 ve A80'nin Tanıtılacağı Yer Ortaya Çıktı
Samsung Galaxy A60 ve A80'nin Tanıtılacağı Yer Ortaya Çıktı

Samsung'un orta segmente hitap eden akıllı telefonlarının tanıtılacağı yerlere dair söylentiler geldi. ...