Samsung Galaxy A90 5G'nin Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

Her geçen gün hakkındaki söylentilerin sayısı artan Samsung Galaxy A90'ın kutusunu gösteren bir fotoğraf ortaya çıktı. Fotoğrafta yer alan teknik detaylar, daha önce ortaya çıkan bazı özellikleri de doğrular nitelikte.


Yakın zamanda Galaxy Note10 ve Note10+ lansmanıyla teknoloji dünyasının gündemine oturan Samsung, yeni cihazları için çalışmaları sürdürüyor. Güney Koreli şirketin yeni özelliklerini denediği Galaxy A serisine katılacak yeni cihaz Galaxy A90 5G hakkında ortaya çıkan detaylar da artmaya devam ediyor. Geride bıraktığımız gün sizlerle paylaştığımız Galaxy A90'ın son hâlini gösteren görselden sonra bugün de cihazın kutusunun fotoğrafı ortaya çıktı. 

Sızıntıların efendisi olarak tanınan Evan Blass (evleaks)'in de cihaz hakkında tweet atmasıyla artan Galaxy A90 5G dedikoduları, bizleri hareketli günlerin beklediğini gösteriyor. Bugün paylaşılan Galaxy A90 5G'nin kutusunun görseli, cihaza ilk bakışı lansmandan oldukça önce sunuyor.

Galaxy A90 5G'nin ortaya çıkan kutusu:

Galaxy A90 5G

Kutunun ön yüzeyinde yer alan görsel, Galaxy A90 5G'nin nasıl görüneceğini ortaya koyuyor. Infinity-U ekran tasarımına sahip olan cihaz, üçlü arka kamera kurulumuyla geliyor. Kutunun arka tarafında yer alan detaylarsa teknik özellikleri ön plana çıkarıyor.

Kamera tarafında 48 MP + 5 MP + 8 MP çözünürlüğünde 3 kamerası olduğu belirtilen Galaxy A90 5G, 6,7 inçlik FullHD+ çözünürlüklü Super AMOLED bir ekrana sahip olarak piyasaya sürülecek. Galaxy A80’de kullanılan dönen kameralı tasarımın bu cihazda da karşımıza çıkacağı iddialarını çürüten görsel, 128 GB dâhili hafıza ve 6 GB RAM'e işaret ediyor.

Snapdragon 855 yonga seti kullanılacağı düşünülen Galaxy A90 5G'de 25 W hızlı şarj özelliği de beklenen özellikler arasında öne çıkıyor. Fiyat anlamında ne yazık ki herhangi bir detayın paylaşılmadığı cihazın ne zaman piyasaya sürüleceğini de önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz.




Orta Format Makine Hasselblad X1D II 50C Tanıtıldı
Orta Format Makine Hasselblad X1D II 50C Tanıtıldı

Profesyonel fotoğraf makinesi üreticilerinden Hasselblad, bugün 2016 yılında piyasaya sürdüğü dünyanın ilk orta format kompakt aynasız kamerası X1D'nin halefi olan X1D II 50C'yi...

Samsung Galaxy Note10'a Dair Kamera Beklentileri Suya Düştü
Samsung Galaxy Note10'a Dair Kamera Beklentileri Suya Düştü

Samsung’un içinden bir kaynak, Galaxy Note10’un kamerası hakkındaki söylentilere son verdi ve cihazın çok büyük kamera geliştirmeleri almayacağını söyledi. ...

Facebook iPhone kullanıcılarının oturumunu kapatıyor 2021
Facebook iPhone kullanıcılarının oturumunu kapatıyor 2021

Sosyal medya devi Facebook, Cuma gecesi bakımından hemen hemen tüm iPhone kullanıcılarının hesabından çıkış yaptı. Rastgele bir desteği olmadan seansları kapanan kullanıcılar,...