Sid Meier's Civilization 6, PS4 ve Xbox One’a Geliyor

Sid Meier’s Civilization 6, 22 Kasım 2019 tarihinde hem Xbox One hem de PlayStation 4 için çıkış yapacak. Civilization 6, böylelikle bütün büyük konsollarda çıkmış olan ilk Civilization oyunu olacak.


Sony State of Play yayınında açıklananlara göre Sid Meier’s Civilization 6, PS4 ve Xbox One’a geliyor. Civilization oyunları, PC’ye geliştirildikleri için genellikle konsolda oynanmaz olarak gözüküyor ancak PS3’ün hâlâ revaçta olduğu dönemlerde çıkan Sid Meier’s Civilization: Revolution, oyuncular tarafından her ne kadar oynanışı zayıf kalsa da eğlenceli bulunmuştu.

Uzun zamandır PS4 veya Xbox One için bir Civilization oyunu çıkmıyordu. Şimdi ise Civilization 6, konsollara gümbür gümbür geliyor. Tanıtımda kullanılan videoda da oyunun oynanışının konsollar için iyi bir şekilde optimize edildiği gözlemlenebiliyor.

Civilization 6'nın fiyatı ne olacak?

civilization 6

Civilization 6, 59,99 dolardan (yaklaşık 340 TL) satışa çıkacak. Tabii oyunun bütün ek paketlerini istiyorsanız bunun için içinde bütün ek paketlerin bulunduğu bir paketi 49,99 dolara (yaklaşık 285 TL) ayrı bir şekilde satın almanız gerekecek. Bu pakette Civilization 6’nın Rise and Fall, Gathering Storm eklentileri ve 18 adet ek lider bulunacak.

Civilization 6’nın ek paket paketi aynı zamanda Nintendo Switch’e de geliyor. Fiyatlandırması ise aynı PS4’teki gibi olacak. Xbox One’a ve PS4’e çıkacak olan Civilization 6’da Polonya, Vikingler, Avustralya, Pers ve Makedonya için ek içerikler bulunacak.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Oracle Autonomous Linux Tanıtıldı
Oracle Autonomous Linux Tanıtıldı

Dünya’nın ilk otonom işletim sistemi olarak isimlendirilen Oracle Autonomous Linux, resmi olarak tanıtıldı. Oracle’ın San Francisco’da yaptığı etkinlikte tanıtılan Oracle Autonomous...

Play Store'da Kısa Süreliğine Ücretsiz 10 Uygulama
Play Store'da Kısa Süreliğine Ücretsiz 10 Uygulama

Google Play Store'un pazartesi gününe özel gerçekleştirdiği indirimlerden, kısa süreliğine ücretsiz olan 10 uygulamayı derledik. ...

‘Nokia Smart TV’ Hakkında Tüm Bilinenler
‘Nokia Smart TV’ Hakkında Tüm Bilinenler

Bu ayın başlarında bir akıllı televizyon üzerinde çalıştığını duyuran Nokia, ürünün tanıtımı için onaylanmış lansman tarihi verdi. Bu yazımızda ise önümüzdeki hafta...