Plants vs. Zombies'in Yeni Oyunu Duyuruldu

PopCap oyun stüdyoları, Plants vs. Zombies’in yeni oyunu olan Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville’i duyurdu. Garden Warfare serisinin yeni oyunu olan Battle for Neighborville, bugün ön siparişe çıkarıldı.


PopCap’ın geliştirdiği ve mobil dünyanın en iyi oyunlarından olan Plants vs. Zombies’in, bilgisayar ve oyun konsolları için olan versiyonu Garden Warfare serisine yeni bir oyun daha eklendi. Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, bugün duyurularak bütün dünyada ön siparişe çıkarıldı.

PopCap, Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville duyurusunu yayınladığı bir video ile gerçekleştirdi. Ön siparişe çıkarılan oyunda Turf Takeover, Team Vanquish, Garden ve Graveyard Ops ve The Battle Arena oyun modları olacak. Oyuna aynı zamanda yeni haritalar ve olay örgüleri de eklenmiş durumda.

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, yukarıda da belirttiğimiz gibi Garden Warfare serinin halefi durumunda. Seriye ait oyunlar daha öncede bilgisayar ve oyun konsolları için yayınlandı. Serinin yeni oyunu olan Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, 18 Ekim’de yayınlanacak. 

Siz yinede klasik bir Plants vs. Zombies deneyimine sahip olmak istiyorsanız, oyunun mobil versiyonunun yeni sürümü de yolda olduğunu belirtelim. Plants vs. Zombies’in mobil versiyonunun yeni sürümü olacak Plants vs. Zombies 3 için PopCap çalışmaya devam ediyor. Ancak Plants vs. Zombies 3’ün çıkış tarihi henüz belirlenmiş değil. 




Redmi’nin Son Üyesi Redmi 8A, TENAA’da Ortaya Çıktı
Redmi’nin Son Üyesi Redmi 8A, TENAA’da Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz haftalarda Note 8 Pro modelini tanıtarak bombayı patlatan Redmi'nin, bir süredir yepyeni bir giriş seviyesi cihaz üzerinde çalıştığı iddia ediliyordu. Bugün itibarıyla...

İstanbul, 5G Vadisi Açık Test Sahası'na Ev Sahipliği Yapacak
İstanbul, 5G Vadisi Açık Test Sahası'na Ev Sahipliği Yapacak

5'inci nesil haberleşme teknolojilerine yönelik ekosistem oluşturulması hedefi doğrultusunda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK)...

Code Vein’in Ücretsiz Demosu, PS4 ve Xbox One’a Geldi
Code Vein’in Ücretsiz Demosu, PS4 ve Xbox One’a Geldi

Code Vein oyununun PS4, Xbox One ve bilgisayar için piyasaya çıkmasına daha birkaç hafta var. Oyunun demosu ise konsollarda ücretsiz olarak indirilip oynanılabilir durumda. ...