Dünyanın İlk E-Spor Odaklı Sanal Gerçeklik Oyunu: AFTER-H

SmartVR isimli bir şirket tarafından geliştirilen "AFTER-H", e-spor odaklı ve sadece sanal gerçeklik desteği olan ekipmanlarla oynanabilen bir oyun olarak hazırlandı. AFTER-H, 23 Eylül tarihinde Steam üzerinden ücretsiz olarak erişilebilir olacak.


Sanal gerçeklik teknolojisinin hayatımıza girmesiyle birlikte oyun sektöründe de bazı değişiklikler oldu. Daha çok akıllı telefonlar için sanal gerçeklik destekli oyunlar piyasaya sürüldü ancak PC ve konsollar için oyun geliştiren şirketler, bu platformlar için de artırılmış destekli oyunlar ortaya koydular. Şimdi bahsedeceğimiz oyun ise e-spor odaklı geliştirilen ve sadece sanal desteklik ekipmanlarıyla oynanabilen "AFTER-H". 

AFTER-H, kullanıcılara uzay ortamında çatışma imkanı sunan bir FPS oyunu. Steam üzerinden satın alınabilecek oyun daima ücretsiz olacak ancak, bu oyunu etkin bir şekilde oynayabilmeniz için bir hayli harcama yapmanız gerekecek.

AFTER-H

Daha öncesinde de belirttiğimiz gibi AFTER-H daha çok e-sporculara odaklanan FPS türündeki bir oyun. AFTER-H Oculus Rift, HTC Vive ve Windows Mixed Reality gibi ekipmanlarla oynanabiliyor. AFTER-H'de 4'e 4 kadar oyuncuyu destekleyen haritalar, 3 farklı oyun modu ve çeşitli silah kaplamaları bulunuyor.

Oyunla ilgili açıklamalarda bulunan AFTER-H'nin geliştirici şirketi olan SmartVR'nin kurucusu Jean Mariotte, amaçlarının sanal gerçeklik desteği sunan bir e-spor oyunu yapmak olduğunu söyledi. Oyunseverlerin AFTER-H'de kendini geliştirebilmelerinin çok da zorlayıcı olmadığını açıklayan Mariotte, oyun dengeleri ve genel oynanış deneyimi üzerinde fazlasıyla çalıştıklarını ifade etti.

Oyun, 23 Eylül tarihinde Steam üzerinden erişilebilir olacak ve sanal gerçeklik ekipmanları aracılığıyla oynanabilecek. Ayrıca şirket, oyun piyasaya sürüldükten sonra da geliştirme sürecinin devam edeceğini ve oyuna yeni içeriklerin ekleneceğini açıkladı. 

AFTER-H için oluşturulan ve sadece dakikalar önce yayınlanan tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Bethesda’nın Fallout Shelter Oyunu Tesla Araçlara Geliyor
Bethesda’nın Fallout Shelter Oyunu Tesla Araçlara Geliyor

Tesla sahipleri çok yakında Bethesda’nın sevilen mini oyunu Fallout Shelter'ı araçları üzerinden oynayabilecekler. ...

Python Dilindeki Üreteçler Nedir? Neden Kullanılmalı?
Python Dilindeki Üreteçler Nedir? Neden Kullanılmalı?

Python dilini kullanan yazılım geliştiricilere çok büyük faydalar sağlayan "generators" komutlarının ne işe yaradığını ve nasıl kullanılabileceğini anlatıyoruz. ...

Microsoft Flight Simulator’e Yeni Bir Özellik Geldi 2021
Microsoft Flight Simulator’e Yeni Bir Özellik Geldi 2021

Ağustos ayında piyasaya sürülen Microsoft Flight Simulator oyun dünyasında isminden sıkça söz ettiren yapımların başında geliyor. Bilhassa grafikleri ile çok konuşulan bu uçuş...