Call of Duty: Mobile'ın Nefes Kesen Grafikleri Ortaya Çıktı

Uzun bir süredir heyecan ve merakla beklediğimiz Call of Duty: Mobile'a dair görüntüler ortaya çıktı. Görüntüleri gerçekten heyecan verici.


Mobil oyun piyasasının her geçen gün daha da kızışmasının ardından kollarını sıvayan Call of Duty, karşımıza efsane bir oyunla çıkacak gibi gözüküyor. Birçok insan tarafından bu senenin heyecan ve merakla beklenen yapımlarından birisi olan oyunun resmi fragmanı yayınlandı ve çıkış tarihi ortaya çıktı. Şunu kabul etmeliyiz ki oyun gerçekten muazzam gözüküyor.

Oyun bizlere neler sunacak?

Call of Duty

Oyunun içerisinde özellikle Call of Duty hayranlarının çok sevdiği Modern Warfare ve Black Ops oyunlarına ait haritalar, silahlar, modlar ve karakterler bulunacak. Ayrıca bu yıllara damgasını vurmayı başarmış olan battle royale türünün etkilerini bu oyunda da görüyoruz. Yani oyunda bir battle royale modu da bulunacak. 100 kişinin dahil olacağı bu oyun moduna tekli ya da ekipler halinde katılıp en son hayatta kalan ekip olmanız gerekiyor.

Mobile at Activision'ın başkan yardımcısı olan Chris Plummer oyunla ilgili şu sözleri söyledi:

"Birinci şahıs aksiyon deneyimini Call of Duty imzası ve deneyimiyle sizlerin önünüze sunuyoruz. Crash ve Crossfire gibi Modern Warfare haritalarını, Nuketown ve Hijacked gibi Black Ops haritalarını ve daha fazlasını bir araya getirerek bazı efsaneleşmiş özellikleri tek bir çatı altında sizlere sunuyoruz. Yaptığımız testler ve aldığımız geri bildirimler oyunu ve oyun deneyimini geliştirmemize ve 1 Ekim'de sizlere sunmamıza yardımcı oldu."

Oyun 1 Ekim tarihinde çıkacak ve şimdiden çok güzel gözüktüğünü söyleyebiliriz. Gelecek olan oyunu herkes gibi biz de heyecan ve merak içerisinde bekliyoruz. 




Xiaomi, Android Pie Alacak 3 Modelini Açıkladı
Xiaomi, Android Pie Alacak 3 Modelini Açıkladı

Xiaomi, hangi eski akıllı telefon modellerinin Android Pie güncellemesi alacağını açıkladı. Açıklama şimdilik yalnızca üç model içeriyor fakat liste, ilerleyen dönemde...

Yapay Zeka, Küresel Isınmayı Önlemede Rol Alacak
Yapay Zeka, Küresel Isınmayı Önlemede Rol Alacak

21. yüzyılın en büyük sorunu olan küresel ısınmayı önlemek için birçok çözüm önerisi var. Bunlardan en yenisi, yapay zekânın ve makine öğreniminin bu sorunu çözmek için...

iPhone 11, iPhone 11 Pro ve Pro Max Türkiye Fiyatı Açıklandı
iPhone 11, iPhone 11 Pro ve Pro Max Türkiye Fiyatı Açıklandı

10 Eylül’de Apple’ın tanıttığı yeni iPhone modelleri iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max’in resmi Türkiye fiyatları açıklandı. 18 Ekim’de satış sunulacak cihazlar,...