45 TL Değeri Olan, Kısa Süreliğine Ücretsiz 6 iOS Uygulama

App Store'da ücretsiz olan uygulamaların bir kere indirildiğinde ömür boyu ücretsiz olarak indirilebilir hâle gelmesi Apple kullanıcılarını en çok mutlu eden özelliklerden sadece bir tanesi. Apple'ın yaptığı fırsatları takip ederek 6 adet ücretsiz oyun ve uygulamayı bu yazımızda sizlerle paylaştık.


Sürekli farklı farklı kategorilerde bulunan uygulamaları kısa süreliğine tamamen ücretsiz hâle getirerek kullanıcılarını mutlu eden Apple'ın uygulama mağazası App Store'da fırsatların ardı arkası kesilmiyor.

Apple'ın uyguladığı bu indirimlerin sıkı takipçisi olan kullanıcıları sevindirecek kısa süreliğine ücretsiz 6 adet oyun ve uygulamayı altlarında bulunan bağlantılardan kolayca edinebilirsiniz.

6. Secret Photo Vault

Secret Photo Vault

Normal fiyatı: 1,99 dolar

Fotoğraflarınızı kendinizin belirleyeceği bir şifre ile koruma altına almanıza olanak tanıyan uygulama, bu şifrenin türünün seçimini desen, parmak izi ve nümerik şifre olarak kullanıcıya sunuyor. Uygulamanın en güzel yanı ise belge formatları arasında fark ayırt etmemesi. Sadece fotoğraflarınız için değil aynı zamanda GIF'leriniz, live fotoğraflar, yazılar ve URL bağlantıları için kullanabilirsiniz.

5. DOX: A Puzzle Game

DOX: A Puzzle Game

Normal fiyatı: 0,99 dolar

Her butonun kendine ait bir anlam taşıdığı bu bulmaca oyunu sayesinde gerektiğinde üzerinde uğraşarak zamanın akıp gitmesini sağlayabilirsiniz. Bir kere başlandığında fazlasıyla bağımlılık yapan ve strateji oluşturularak oynanması gereken bu oyunun herhangi bir sonu da bulunmuyor.

4. Magic Answers

Magic Answers

Normal fiyatı: 0,99 dolar

İngilizce sorular sorup gerçekten ilginç cevaplar alabileceğiniz Magic Answers ile eğlenceli anlar geçirmeniz işten bile değil. İçerisinde paralı üyelik de bulunan uygulama ile gününüzü neşelendirebilirsiniz.

3. thankful

thankful

Normal fiyatı: 0,99 dolar

Güne başlarken kendinize "Bugün neye şükrediyorsun?" sorusunu sormanızı sağlayan ve günü daha dolu dolu geçirmenizi sağlayan thankful; dualarınızı saymanıza, neye şükrettiğinizi kişisel verilerinizi koruyarak saklamanıza, iç huzurunuzu sağlayacak sözleri okumanıza olanak tanıyor.

2. Phone Drive

Phone Drive

Normal fiyatı: 1,99 dolar

Özellikle bulut depolama alanlarınızı tek bir yerden kolayca yönetmenizi sağlayan Phone Drive ile iOS cihazınız ve macOS, PC cihazlarınız arasında Wi-Fi bağlantısı üzerinden sürükleyip bırakarak dosya paylaşımı gerçekleştirebiliyorsunuz.

1. Edges – A Puzzle Challenge

Normal fiyatı: 0,99 dolar

Kareleri aynı renkteki kenarları denk gelecek şekilde döndürmek kadar basit bir mantığına sahip olan bu oyun aslında hiç de göründüğü gibi kolay değil. Her ne kadar mantığı basit olsa da bu oyuna bir kere başlandı mı bulmaca gibi içinden çıkılmaz bir hâl alıp kullanıcıyı uzun süreler boyunca sürükleyebiliyor.

Apple'ın dijital uygulama mağazası App Store'da kısa süreliğine ücretsiz olan 6 oyun ve uygulamayı bu yazımızda sizlerle paylaştık. Uygulama mağazalarında gerçekleşen fırsatları kaçırmamak için bizleri takipte kalmaya devam edin.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Apple Store'larda 23,7 İnçlik LG UltraFine Ekran Satılıyor
Apple Store'larda 23,7 İnçlik LG UltraFine Ekran Satılıyor

LG'nin üst segmente hitap eden ekranı, Apple TV'lere yönelik olarak satışta. ...

Fear The Wolves Yayınlandı: İlk Hafta Ücretsiz Olacak
Fear The Wolves Yayınlandı: İlk Hafta Ücretsiz Olacak

Vostok Games tarafından bugün Steam üzerinden yayınlanan Fear The Wolves, oyuncuların haritadaki kurtlardan kaçarak hayatta kalacakları yeni bir oyun türü vadediyor. 12 Şubat'a kadar...

Asus, ROG Phone 2 İçin Tencent ile Ortaklık Kurdu
Asus, ROG Phone 2 İçin Tencent ile Ortaklık Kurdu

Asus ve Tencent'in Weibo hesabından yapılan açıklamaya göre iki şirket, ROG Phone 2'nin geliştirilmesi için ortaklık kurdu. ...