iPhone XR, Farklı Renk Seçenekleriyle Gelebilir

Apple ürünleriyle alakalı haberler yapan Japon web sitesi Mac Otakara, Apple'ın yeni nesil iPhone XR'larda farklı renk seçenekleri kullanabileceğini iddia etti.


Apple'ın iPhone XR serisi, toplamda altı renkte geliyor ve kullanıcıların tercihlerine en uygun olanı seçmeleri için birçok seçenek sunuluyor. Bu yılki iPhone XR'ın modelleri de benzer şekilde altı renkte sunulacak. Ancak Apple ürünleriyle ilgili haberler yapan Mac Otakara, Apple'ın seçeneklerin birkaçını değiştireceğini söyledi.

Habere göre iPhone XR'ın 2019 modeli, mercan ve mavi renklerin yerini alan yeni yeşil ve lavanta renkleriyle satışa sunulacak. Beyaz, siyah, sarı ve HIV/AIDS tedavi programlarına fon sağlamak amacıyla üretilen (PRODUCT)RED (kırmızı) renkleri gelecek nesil modellerde sunulmaya devam edilecek.

Mac Otakara, ayrıca yeni nesil iPhone XS ve XS Max modellerinin kılıfları hakkında bilgi sahibi olduğunu da iddia etti. Yeni modeller için silikon kılıfların muhtemelen mevcut beyaz, siyah, (PRODUCT) RED, yeşilnane ve yumuşak sarı kasalarına benzer renk tonlarının yanı sıra mevcut lila deri kılıfına yakın bir renk tonu seçenekleriyle geleceğini belirtti.




OnePlus 7T Pro'ya Ait Olduğu İddia Edilen Görüntü
OnePlus 7T Pro'ya Ait Olduğu İddia Edilen Görüntü

OnePlus; 3, 5 ve 6 serilerini piyasaya sürdükten bir süre sonra cihazlarını T markası altında güncelleyerek tekrar sattı. Şimdi ise sıra 7 serisine gelmiş gibi duruyor. Weibo’da ortaya...

Sony Bu Yıl Xperia 10 Ultra isimli bir telefon tanıtabilir
Sony Bu Yıl Xperia 10 Ultra isimli bir telefon tanıtabilir

Söylentilere göre Sony, bu yıl içerisinde Xperia 10 Ultra isimli yeni bir akıllı telefon tanıtacak. ...

Borderlands 3'ün Sistem Gereksinimleri Açıklandı
Borderlands 3'ün Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Gearbox Software'ın yeni oyunu Borderlands 3'ün sistem gereksinimleri ve grafik seçenekleri, oyunun resmi internet sitesinde yayımlandı. ...