Xbox Live Gold ocak ayı ücretsiz oyunları belli oldu! 2020

Xbox Live Gold ocak ayı ücretsiz oyunları belli oldu! 2020

Microsoft’un hizmeti olan Xbox Live Gold azalığı dahilinde oyunseverler her ay fiyatsız oyunları oynayabiliyor. Ocak ayına bir hafta kalmışken Xbox Live Gold ocak ayı fiyatsız oyunları izah etti.

.

Xbox Live Gold ocak ayı fiyatsız oyunları arasında 4 oyun var.

.

Ocak ayının ilk fiyatsız oyun haberlerinden birisi olan Microsoft’un ilanı yeni yapıldı. 2021 seneyin ilk haftasında Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass abonesi olanları toplamda 4 değişik oyun karşılıyor. Evvela Xbox One kullanıcıları, Little Nightmares ve Dead Rising oyunlarına ulaşabilecek.

.

1 Ocak’tan itibaren fiyatsız olacak korku oyunu Little Nightmares, bir zamanlar YouTube’da incelemelerini sıkça gördüğümüz bir oyun. Little Nightmares 1 Ocak ile 31 Ocak tarihleri arasında fiyatsız oluyor. Çocukların bulunduğu korku hikayelerinin korkunç noktalarından birisine değinen oyunun genel manada sevildiğini belirtelim.

Xbox-Live-Gold-ocak-ayi-ucretsiz-oyunlari-00

Xbox One oyuncularının fiyatsız alabileceği bir diğer oyun ise Dead RisingOyun zombi odaklı hikayesiyle bu kategoriye alaka duyan korku tutkunlarına sesleniyor. Oyun 16 Ocak’tan 15 Şubat tarihine kadar fiyatsız bir şekilde sunuluyor. Bir foto muhabiri canlandırdığınız oyunda zombilerle savaşmak ve salgının arkasındaki sebebi öğrenmek için 72 saatte her şeyi çözmeniz gerekiyor.

.

Gelelim Xbox 360 kullanıcıları için sunulacak oyunlara: The King of Fighters XIII ve Breakdown. Arcade tarzda bir savaş oyunu olan, The King of Fighters XIII 1-15 Ocak tarihleri arasında oyunseverlerin kullanımına fiyatsız bir şekilde açılıyor. Breakdown ise 16-31 Ocak tarihleri arasında oynanabilecek. Fantastik bir serüven oyunu olan Breakdown, farklı ekipmanları tek bir oyunda birleştiriyor.

Takipte kalın!

Xbox Live Gold ocak ayı fiyatsız oyunları belli oldu! ,




Huawei Mate X'in dudak uçuklatan ekran tamir ücreti
Huawei Mate X'in dudak uçuklatan ekran tamir ücreti

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei, geçtiğimiz aylarda düzenlediği etkinlikte, ilk katlanabilir telefonu olanÇinli akıllı telefon üreticisi Huawei, geçtiğimiz aylarda düzenlediği...

Sony'e Yakın Bir Analist, PlayStation 5'in Fiyatını Açıkladı
Sony'e Yakın Bir Analist, PlayStation 5'in Fiyatını Açıkladı

Japon üretim endüstrisinde sağlam kaynakları olan bir analist, PlayStation 5'in 400 dolar fiyat etiketine sahip olacağını ancak fiyatın 500 dolara çıkarılmasının da sürpriz...

Mortal Kombat 11'e Üç Kişilik Yeni Bir Oyun Modu Gelecek
Mortal Kombat 11'e Üç Kişilik Yeni Bir Oyun Modu Gelecek

Tüm zamanların en iyi dövüş oyunlarından biri olan Mortal Kombat, çok yaın zamanda yeni bir oyun moduna kavuşacak. Oyun modu sayesinde üç kişilik ekipler halinde dövüşülebilecek. ...