Samsung Galaxy Note10'un Fiyatı Açığa Çıktı

Samsung'un yeni nesil amiral gemisi olacak Galaxy Note10'un Avrupa satış fiyatı belli oldu. Buna göre Galaxy Note10, Galaxy S10+'tan daha fazla depolama alanı sunmasına rağmen aynı fiyata sahip olacak.


Samsung Galaxy Note10’un lansmanına bir aydan kısa bir süre kaldı. Yılın en iddialı telefonlarından biri olması beklenen Galaxy Note10’un tanıtımı yaklaştıkça cihazlar ilgili sızıntıların da ardı arkası kesilmiyor. Alman teknoloji sitesi WinFuture tarafından paylaşılan bilgiler, Galaxy Note10’un Avrupa satış fiyatını gün yüzüne çıkarmış oldu.

Şu ana kadar ortaya çıkan bilgilerden Samsung’un Galaxy Note10, Galaxy Note10+, Galaxy Note10 5G ve Galaxy Note10+ 5G olmak üzere dört farklı Galaxy Note10 modeli piyasaya süreceğini duymuştuk. WinFuture, yalnızca standart Galaxy Note10 modelinin 256GB ve 512GB’lık versiyonlarının fiyatını ortaya çıkardı.

Galaxy Note10

Paylaşılan bilgilere göre Galaxy Note10’un giriş versiyonu 256 GB dahili depolama alanına sahip olacak ve 999 Euro fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacak. 512 GB’lık Galaxy Note10 sürümü ise 1.149 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Galaxy S10+’ın 128 GB’lık sürümüyle 999 dolar fiyat etiketine sahip olduğunu düşünürsek Galaxy Note10’un büyük bir fiyat zammıyla satışa çıkmayacağını söyleyebiliriz.

Güney Kore’den gelen bilgilere göre Galaxy Note10, 9 Ağustos tarihinde ön siparişe açılacak. 23 Ağustos itibarıyla ise çevrimiçi ve perakende mağazalarda Galaxy Note10 satışları resmi olarak başlayacak. Türkiye için satışa çıkacağı tarihlerin değişiklik gösterebileceğini hatırlatalım.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Galaxy Note10, 'Pro' Versiyon ile Gelecek
Galaxy Note10, 'Pro' Versiyon ile Gelecek

Ice Universe tarafından aktarılan bilgiye göre Samsung, Galaxy Note10 için 6.75 inç ekrana sahip bir Pro versiyon satışa sunacak. ...

iOS 13, Şimdi de Kablosuz Şarj Hızını Yavaşlatıyor
iOS 13, Şimdi de Kablosuz Şarj Hızını Yavaşlatıyor

Apple’ın kısa zaman önce yayınladığı yeni güncellemesi iOS 13, kendisini çevreleyen hata ve güvenlik kaygılarıyla eleştiri oklarının hedefinde kalıyor. Son iki haftada üç kez...

Programcılarının Yazdığı İlk Kod Neden 'Merhaba Dünya'?
Programcılarının Yazdığı İlk Kod Neden 'Merhaba Dünya'?

Bir programlama dili olan Python’a giriş, genelde print("Merhaba Dünya!") ile yapılıyor. Herhangi bir programcının öğrendiği ilk kod olan 'Merhaba Dünya!', ya da orijinal hâliyle 'Hello,...