Kısa Süreliğine Ücretsiz 6 iOS Uygulama

Her hafta olduğu gibi bu hafta da ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulamalarla karşınızdayız. Bu seferki haberimizde 6 ücretsiz App Store uygulaması bulunuyor.


Her hafta gerek Google Play gerekse App Store’da kısa süreliğine ücretsiz olan uygulamaları sizler için bir araya getiriyoruz. Bu sefer karşınıza kısa süreliğinde ücretsiz olan iOS uygulamaları ile çıkıyoruz. Sizler için kısa süreliğince ücretsiz 6 adet iOS uygulamasını listeledik. (Uygulama indirimleri her an bitebilir, dolayısıyla beğendiklerinizi hemen kütüphanenize eklemenizi tavsiye ederiz!)

Lock Photo – Hide Photo

Normal Fiyatı: 11,35 TL

Lock Photo, fotoğraflarınızı bir şifre, şekil kilidi veya Touch ID ile saklamanızı ve güvene almanızı sağlıyor. Saklamak istediğiniz dosyaların ise bir sınırı bulunmuyor. Uygulama fotoğrafları, videoları, GIF'leri, canlı fotoğrafları, yazıları ve URL'leri saklamanıza izin veriyor.

Videc – Any Video Converter

Normal fiyatı: 17,06 TL

Videc sayesinde videolarnızı istediğiniz formattan istediğiniz formata kolay ve hızlıca dönüştürebilirsiniz. Videc'in desteklediği formatlar: MP4, MOV, MKV, MPEG, 3GP, AVI, 3G2, ASF, WEBM, WMV, FLV, MP3, AAC, OGG.

Audic – Audio MP3 Converter

Normal fiyatı: 11,35 TL

Audic, az önceki Videc'in geliştiricisi olan şirket ile aynı şirketten gelen bir ses dosyası değiştiricisi uygulaması. Audic sayesinde istediğiniz tüm formatları (videolar dâhil) ses dosyasına dönüştürebilirsiniz.

Security Robot

Normal fiyatı: 22,77 TL

Security Robot, telefonunuzu koyduğunuz ortamın güvenliğini sağlayabileceğiniz bir gizli kamera uygulaması. Uygulamayı açıp kayda başladıktan sonra normal ekrana dönebilir ve telefonu kaydetmesini istediğiniz yerin doğrultusunda yerleştirebilirsiniz. Uygulama, depolama sınırınız ile paralel şekilde kayıt alabiliyor.

Clock Yourself

Normal fiyatı: 11,35 TL

Avustralyalı fizyoterapistler tarafından tasarlanan Clock Yourself uygulaması, fiziksel egzersiz, bilişsel egzersiz ve psikomotor hızı antremanlarında size yardımcı oluyor. Yani bir nevi motivasyon uygulaması diyebiliriz.

Magic Call Pro

Normal fiyatı: 11,35 TL

Eğer sıkıcı bir görüşme yapıyorsanız ve kaçmaya bahane bulamıyorsanız, Magic Call Pro yardımınıza yetişiyor. Sadece uygulamada sizi sözde arayacak kişinin kimliğini oluşturun ve ara tuşuna basın. 3D Touch sayesinde bunu çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz.




Sennheiser GSP 370 - Fiyatı ve Özellikleri
Sennheiser GSP 370 - Fiyatı ve Özellikleri

Sennheiser, tek şarjla 100 saate kadar kullanım vaat eden yeni kablosuz oyun kulaklığı GSP 370’yi tanıttı. Kulaklık, özellikle şarj ile uğraşmadan uzun süre kullanım isteyen...

Parler, Google Play Store’dan Kaldırıldı 2021
Parler, Google Play Store’dan Kaldırıldı 2021

AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ seçimleri sonrası ayaklanan insanları kışkırtması nedeniyle Parler uygulaması Play Store’dan kaldırıldı. Google, geçtiğimiz aylarda kullanım...

Fortnite, Kreatif Mod İçin 3 Milyon Dolarlık Turnuva
Fortnite, Kreatif Mod İçin 3 Milyon Dolarlık Turnuva

Fortnite, oyuncuların fazlasıyla sevdiği kreatif mod için 3 milyon dolar ödül havuzu bulunan bir turnuva düzenliyor. ...