Play Store'da Kısa Süreliğine Ücretsiz 10 Uygulama

Google Play Store'un pazartesi gününe özel gerçekleştirdiği indirimlerden, kısa süreliğine ücretsiz olan 10 uygulamayı derledik.


Google Play Store'da kullanıcıları memnun edecek indirimler ve kampanyaların sık sık gerçekleştiğini haberlerimizden biliyorsunuz. Bu hafta da bonkör davranan Play Store'da, beğeneceğinizi düşündüğümüz ve toplam değeri 100 TL olan 10 adet uygulamayı sizler için derledik. 5 adedi uygulamadan, 5 adedi oyundan oluşan listemize haberin devamında ulaşabilirsiniz.

GPS Speed Pro (3,59 TL)

Otomobilinizi, bisikletinizi ya da motosikletinizi kullanırken ne kadar hızlandığınızı, bu hıza ne kadar sürede çıktığınızı gösteren bir uygulama arıyorsanız GPS Speed Pro'ya göz atabilirsiniz. Asıl satış fiyatı 3,59 TL olan uygulama, önümüzdeki 7 gün boyunca ücretsiz.

GPS S

  • GPS Speed ProİNDİR

Step By Step Shoe Lacing Guide Pro - Bağcık Bağlamayı Yeniden Öğrenin (5,49 TL)

Birçok kişinin uğraşmayacağı basit bir detay olsa da bağcık bağlama aslında bir sanat. Eğer ayakkabılarınız daha farklı görünsün istiyorsanız bu uygulama sayesinde sayısız bağlama tekniğine tek seferde ulaşabilir, fotoğraflı adımlarla kolayca uygulayabilirsiniz.

  • Step By Step Shoe Lacing Guide ProİNDİR

My Sheet Music (16,99 TL)

Müzikle ilgileniyorsanız My Sheet Music'i kullanmamanız hata olur. My Sheet Music, kağıt üzerindeki yazılı notalarınızı kamera aracılığıyla telefonunuza aktarır ve onları yakından incelemenize olanak sağlar. Üstelik aktardığınız notaları oynatmanız da mümkün.

  • My Sheet Music - Sheet music viewer, music scannerİNDİR

News Android (1,79 TL)

Eğer Android akıllı telefonunuzla yakından ilgileniyor ve haberleri takip ediyorsanız, New Android sayesinde işletim sisteminiz hakkında yazılmış her habere anlık olarak ulaşabilirsiniz. Normal fiyatı 1,79 TL olan uygulama şu an ücretsiz olarak indirilebilir durumda.

  • News android - news for android - news on androidİNDİR

GST Calculator Pro (8,89 TL)

Kullandığımız akıllı telefonların içerisinde mutlaka hesap makinesi uygulaması gelir ancak bu uygulama bir başka. İlk bakıldığında sıradan bir hesap makinesi uygulaması gibi görünse de GST Calculator Pro'nun içerisinde yüzde hesaplamadan, yaptığınız hesaplamaları kaydetmeye kadar sayısız özellik bulunuyor.

  • GST Calculator Pro - ToolİNDİR

Cashknight (37,99 TL)

Eğer ekrana dokunularak oynanılan oyunları seviyorsanız Cashknight'a bir şans verebilirsiniz. Bu basit tabanlı yapının ardında bir hikaye de yatıyor. Normal zamanlarda bir mobil oyuna göre fiyatı çok yüksek olan Cashknight, bir süreliğine ücretsiz.

  • Cashknight ( Duo Event Version )İNDİR

Afterlife A.U.S (3,79 TL)

Shooter mantığıyla işleyen basit grafiklere sahip olan Afterlife A.U.S, ücretsiz iken zaman geçirmek için indirebileceğiniz bir oyun. Oyunun ortam grafikleri çok iyi olmasa da karakter modellemelerinin çok başarılı olduğunu söyleyebiliriz.

  • Afterlife A.U.SİNDİR

Air Hockey VR (6,89 TL)

Bu kez listemizde bir VR oyununa da yer veriyoruz. Normal fiyatı 6,89 TL olan Air Hockey, hepimizin gerçek hayatta en az bir kere oynadığı oyunun VR versiyonu olmakla birlikte, bir süreliğine ücretsiz olarak indirilebilir durumda.

  • Air Hockey VRİNDİR

Hardboiled (7,79 TL)

Yapı olarak This War Of Mine'a çok benzeyen Hardboiled, bu türdeki oyunlara ilgi duyan oyuncular için güzel bir tercih olacaktır. Hayatta kalma odaklı bu oyunda rol yapma unsurları da yer alıyor.

  • HardboiledİNDİR

Baby Color Smasher (6,69 TL)

Bu uygulamamız yetişkinler için değil, onların çocukları için. Çocuğunuza renkleri öğretmek için eğlenceli bir yöntem olabilecek Baby Color Smasher, normalde 6,69 TL fiyat etiketiyle satılırken önümüzdeki 3 gün boyunca ücretsiz olarak indirilebilecek.

  • Baby Color SmasherİNDİR




12 Yaş Altı Çocuklar İçin Mobil Oyun: Minipo
12 Yaş Altı Çocuklar İçin Mobil Oyun: Minipo

Google Play Store ve App Store mağazalarında bağımsız uygulamaların sayısı giderek artıyor. Bugün ise bilgisayar mühendisi Kadir Gülağız tarafından geliştirilen Minipo isimli oyuna...

Gmail'e karanlık mod seçeneği geldi: 5 adımda yapın
Gmail'e karanlık mod seçeneği geldi: 5 adımda yapın

Gmail kullanıcıları Android 10 ile yeni bir özelliğe kavuştu. Dünyanın en çok kullanılan e-posta uygulamalarındaGmail kullanıcıları Android 10 ile yeni bir özelliğe...

Dr. Mario World, Android ve iOS Platformlara Geliyor
Dr. Mario World, Android ve iOS Platformlara Geliyor

Nintendo'nun en büyük markalarından biri olan Mario'nun mobil bulmaca oyunu Dr. Mario World, önümüzdeki ay mobil platformlarda olacak. ...