Henüz Tanıtılmayan iPhone 11'in Klonları Satışa Çıktı

Bu senenin merakla beklenen telefonlarından iPhone 11'in klonu satışa çıkmış durumda. Klon cihaz, nispeten yeni iPhone'a benzese de arada büyük farklılıklar da bulunuyor.


Her yıl en çok beklenen akıllı telefonlardan olan Apple’ın iPhone’unun bu sene de farklı farklı birçok klonu ortaya çıktı. Daha önce de sizlerle paylaştığımız klon iPhone 11 tasarımlarından bir tanesi daha görüntülendi. Unbox Therapy adlı YouTube kanalı tarafından videosu çekilen iPhone 11 klonu, Apple daha henüz yeni telefonunu satışa sunmadan satışa çıktı.

Söz konusu videoda yer alan telefonun, Apple’ın bu sene çıkaracağı yeni iPhone’a oldukça benzediğini de söylemek gerekiyor. Orijinal iPhone 11’in iOS 13 ile birlikte eylül ayında satışa çıkması bekleniyor.

Videoda yer alan telefonun arka sol üst tarafında kare şeklinde konumlandırılmış üç adet kamera olduğu görülüyor. Telefonun ekranında ise artık yavaş yavaş terk edilmeye başlanan uzun bir çentik yer alıyor. Videoda ayrıca cihazın kamerasının da denendiği görülüyor. Sonucun ise pek de iyi olduğu söylenemez.

Çerçevesinin de orijinal iPhone XS Max ile kıyaslandığında nispeten daha kalın olduğunu söyleyebileceğimiz klon iPhone 11’in buna ek olarak orijinal XS Max’ten daha hafif olduğu da vurgulanıyor. Telefon kamerasında portre modunu da deneyen YouTube kanalı, bu modda fotoğraf çekmeyi başaramadığını söylüyor. Daha doğrusu telefonun kamerasında böyle bir özellik yer almıyor.

Siz, iPhone 11’in tasarımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Asfaltları Ağlatacağımız Grid'in Çıkış Tarihi Ertelendi
Asfaltları Ağlatacağımız Grid'in Çıkış Tarihi Ertelendi

Codemasters tarafından eylül ayında yayınlanması planlanan Grid'in çıkış tarihi ertelendi. Şirket tarafından yapılan açıklamalarda oyunun ekim ayında çıkacağı ifade edildi. ...

Windows Kullanıcıları, Güncellemelere Erişemiyor
Windows Kullanıcıları, Güncellemelere Erişemiyor

Twitter, Reddit gibi bazı platformlarda yaşadıklarını aktaran kullanıcılara göre bazı Windows bilgisayarlar güncelleme ve mağaza sunucularına erişemiyor. ...

Google'ın Yeni Telefonu Pixel 3a Onaylandı
Google'ın Yeni Telefonu Pixel 3a Onaylandı

Geçtiğimiz hafta Google, çevrimiçi mağazasında Nest Hub Max'in detaylarını sızdırmıştı. Şimdiyse internet sitesi yoluyla orta segmentli akıllı telefonu Pixel 3a'yı doğruladı. ...