Google, GDC 2019 İçin Heyecan Verici Bir Video Yayınladı

Google, 19 Mart'ta gerçekleşecek GDC 2019 etkinliği için bir tanıtım videosu yayınladı ve oyunun geleceğine dair vizyonunu tanıtacağını belirtti.


Oyun Geliştiricileri Konferansı (GDC) 2018, gelecek hafta kapılarını ziyaretçilere açacak. 18 Mart Pazartesi günü başlayacak bu önemli etkinlik, 23 Mart Cumartesi günü sona erecek. Etkinlikte yer alacak büyük şirketlerden biri de internet devi Google olacak. Daha da önemlisi Google, resmi kanallardan yayınladığı videolarla GDC’de düzenleyeceği etkinlik için beklentileri yükseltmiş durumda.

Yayınlanan videonun açıklamasına göre GDC 2019’da gerçekleşecek olan etkinlik, Google’ın ‘oyunun geleceğine dair vizyonunu’ sunacak. Paylaşılan videoda bilim kurgu, fantastik, aksiyon ve yarış oyunlarına dair mekanlar gösterilirken, oyunun geleceğine dair vizyon tabiri ile neyin kasetildiği tam olarak açıklanmıyor. Video son olarak ise Google’ın SDC 2019 etkinliğinin 19 Mart’ta gerçekleşeceğini gösteriyor.

Söylentiler, Google’ın etkinlik sırasında kendi oyun yayın servisi olan Project Stream’i duyuracağı yönünde. Özellikle 5G teknolojisinin hayatımıza girmesiyle oyun dünyasının çevrimiçi yayın servislerine kendini teslim etmesi bekleniyor. Fakat yukarıda da belirttiğimiz gibi Google, videoda ya da açıklamada bu konuda herhangi bir ipucu paylaşmadı.

Bununla birlikte Google’ın donanım bölümünün Kıdemli Başkan Yardımcısı olan Rick Osterloh da Google’ın GDC tanıtım videosunu paylaştı. Bu gelişme, Google’ın etkinlik sırasında bir oyun donanımı da tanıtabileceği şeklinde yorumlandı. Ayrıca Google Store’da da bir ürün sayfası oluşturulmuş durumda. Bu iki gelişme, Google’ın fiziksel bir ürün tanıtmaya hazırlandığını gösteriyor.




Meryem Uzerli, Netflix Dizisi Dark İçin Görüşmelere Başladı
Meryem Uzerli, Netflix Dizisi Dark İçin Görüşmelere Başladı

Dijital yayın platformu Netflix’in en sevilen serilerinden biri olan Dark’ın yeni sezonunda tanıdık bir yüzü izleyebiliriz. Adını Muhteşem Yüzyıl ile duyuran Meryem Uzerli’nin Alman...

Huawei, 5G konusunda danışman olarak eski Brezilya Cumhurbaşkanı’nı işe aldı 2021
Huawei, 5G konusunda danışman olarak eski Brezilya Cumhurbaşkanı’nı işe aldı 2021

Huawei , bölgedeki 5G ağlarında danışman olarak görev yapması için Brezilya’nın daha önceki bir başkanını kısa müddet önce işe aldı. Yeni işe alma yoluyla şirket, 5G kablosuz...

Facebook Etkinlikleri Artık Hikayelerde Paylaşılabiliyor
Facebook Etkinlikleri Artık Hikayelerde Paylaşılabiliyor

Platformu zenginleştirmeye çalışan Facebook, Etkinlikler özelliğini hikaye olarak paylaşma dönemini başlattı. Böylece ilgilendiğiniz etkinliklere gelecek arkadaşlarınızı tek bir liste...