Regnant eSports, Finale Bir Adım Daha Yaklaştı

Kısa bir süre önce sponsor olduğumuz ve gururla desteklediğimiz Regnant eSports, rakiplerini eleyerek Dota 2 Türkiye Şampiyonası’nda finale çok yaklaştı.


Kısa bir süre önce sponsorluğunu üstlendiğimiz Regnant eSports, Dota 2’nin Türkiye Şampiyonası’nda yarı finali 2-0 gibi üstün bir skorla kazanarak finale bir adım daha yaklaşmış oldu. Kazananlar grubunda bulunan Regnant eSports, We Hate Luck takımını 3 maçlık seride 2-0 yenerek bir galibiyet daha almış oldu.

Regnant eSports’un finale ulaşmadan önceki son basamağında rakipleri Nazgül takımı olacak. Regnant, Nazgül’ü de yenebilirse bir sonraki durakları İzmir Enternasyonel Fuarı'nda gerçekleşecek olan Dota 2 Türkiye Şampiyonası Büyük Finali olacak.

Regnant eSports’un finalden önceki son rakibi olan Nazgül ile maçı, 7 Eylül 2019 tarihinde gerçekleşecek. Dota 2 ESL Türkiye Şampiyonası maçlarını buradan takip edebilirsiniz.

Ana odağı Dota 2 olan Regnant’ın League of Legends, CS:GO ve NBA2K gibi diğer e-spor alanlarında da takımları hızla yükselmekte. Geçtiğimiz haftalarda sponsorluk duyurusunu gururla paylaştığımız içeriğimize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

regnants esports webtekno

Güçlü e-spor takımı Regnant'ın gelecekteki başarılarından haberdar olmak için sitemizi takipte kalın. Ayrıca mücadeleler, genel duyurular ve Regnant eSports hakkındaki diğer içerikler için de takımın Facebook, Twitter ve Instagram sayfalarını da takip edebilirsiniz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




OnePlus 7T, Süper Ağır Çekim Özelliğini Yakında Alacak
OnePlus 7T, Süper Ağır Çekim Özelliğini Yakında Alacak

OnePlus, geçtiğimiz günlerde Hindistan’da yaptığı bir etkinlikte OnePlus 7T’nin tanıtımını gerçekleştirmişti. Şirket, telefonun yakın zamanda bir yazılım güncellemesi ile 960...

Sony, Katlanabilir Akıllı Telefon Üzerinde Çalışıyor
Sony, Katlanabilir Akıllı Telefon Üzerinde Çalışıyor

Akıllı telefon endüstrisinin önde gelen firmalarının katlanabilir telefon girişimlerinden sonra Sony'den de bir katlanabilir akıllı telefon geliyor. Sony'nin modelinin diğer cihazlara göre...

Meryem Uzerli, Netflix Dizisi Dark İçin Görüşmelere Başladı
Meryem Uzerli, Netflix Dizisi Dark İçin Görüşmelere Başladı

Dijital yayın platformu Netflix’in en sevilen serilerinden biri olan Dark’ın yeni sezonunda tanıdık bir yüzü izleyebiliriz. Adını Muhteşem Yüzyıl ile duyuran Meryem Uzerli’nin Alman...