Apple Hayranlarını İkiye Bölecek iPhone XI Konsepti (Video)

Concept Creator YouTube kanalı, Apple'a yakın kaynaklardan edinilen bilgiler ışında ortaya çıkarılan yeni iPhone XI konsept tasarımını paylaştı.


iPhone 11 ya da iPhone XI ile ilgili söylentiler gittikçe artmaya başlamış durumda. Ortaya çıkan tüm sızıntı ve söylentilere dikkate alan Concept Creator, OnLeaks ile birlikte şu ana kadar paylaşılmış en gerçekçi iPhone XI konsept tasarımını ortaya çıkardı.

Paylaşılan video, daha önce yayınlanan konsept tasarımlardan çok büyük bir fark taşımıyor. iPhone XI, kare şeklinde asimetrik bir tasarıma sahip üçlü arka kamera ile birlikte gelecek. Bu kamera, boyut olarak şu ana kadar tanıtılmış en büyük iPhone kamerası olacak.

Apple, Face ID bileşenlerini içinde barındıran çentikten de vazgeçmiyor. Genişliği bir miktar da azalıyor ancak yine de rakiplerine kıyasla çok daha büyük bir çentiğe sahip olduğu söylenebilir. Ayrıca duvar kağıdı da yine çentiği gizleyecek şekilde seçilecek.

Cihazın tasarımındaki dikkat çekici değişikliklerden biri de cihazı sessize alma/kapatma kızağı. Şu ana kadar uzun oval bir tasarıma sahip olan bu kızak, iPhone XI ile birlikte tamamen yuvarlak bir tasarıma sahip olacak.




Samsung Slim GH1 Kamera Sensörünü Duyurdu
Samsung Slim GH1 Kamera Sensörünü Duyurdu

Samsung, 0.7 mikrometre-piksel mobil görüntü sensörünü tanıttı. Samsung’un geliştirdiği ISOCELL Slim GH1 en küçük piksellere sahip mobil görüntü sensörü oldu. ...

Google, AMP'ye Yeni Bir Özellik Daha Ekliyor
Google, AMP'ye Yeni Bir Özellik Daha Ekliyor

Yaklaşık 4 yıl önce Google tarafından mobil cihazlardaki Google deneyimini artırmak için başlatılan AMP projesine yepyeni bir özellik ekleniyor. Geliştirilen yeni özellikle birlikte...

Assassin's Creed III Remastered, Göründüğünden Daha Fazlası
Assassin's Creed III Remastered, Göründüğünden Daha Fazlası

Assassin's Creed III Remastered, düşünülenin aksine sadece grafik geliştirmeleri içermiyor, bundan daha fazlası var. ...