Intel, iPhone'lar İçin 2020'den Önce 5G Modem Üretmeyecek

Bir araştırmacının iddiasına göre, Apple için modem üreten Intel, 5G modemleri daha geç bir tarihte üretebilir.


5G devrimi gerçekleşmek üzere, birçok şirket 5G teknolojisini destekleyen telefonlarını çıkarmaya başladılar bile. Android kullanıcıları için yakın zamanda 5G kullanılabilir olasa da, Apple kullanıcılarının biraz beklemesi gerekecek gibi duruyor. Apple, 2019 boyunca piyasadaki 5G ürünlerinin iyice baskın olmasını bekleyip, partiye sonradan katılmayı planlıyor. Şirket birkaç yıl önce, 4G için de aynı stratejiyi izlemişti. Ama asıl soru şu, bu ne kadar sürecek?

Normalde 5G’li iPhone’ların 2020 yılında kendini göstereceği düşünülüyordu. Bir araştırmacının söylediğine göre Intel, Apple için 5G modemleri daha sonraki bir tarih aralığında üretecek. Ayrıca Apple’ın Intel yerine Qualcomm ile anlaşmaya varması da olası değil çünkü Apple ve Qualcomm bazı ödeme problemleri yüzünden davalık durumdalar.

Eğer böyle bir durum olursa üzülmeye gerek yok çünkü Apple, 2020’deki 5G gemisini kaçırsa bile bazı analistler, gelirse 2021’de gelecek olan 5G’li iPhone’ların çok iyi olacağını söylüyorlar. Apple'ın 5G için nasıl bir strateji izleyeceğini hep birlikte göreceğiz.




Samsung, 5G Destekli 'Kapaklı' Bir Telefon Geliştiriyor
Samsung, 5G Destekli 'Kapaklı' Bir Telefon Geliştiriyor

Samsung'un genelde Çin piyasasına sürdüğü "Galaxy W" serisine yeni bir üye geliyor. Çin'de düzenlenen bir fuara afiş asan Samsung, kapaklı ve fiziksel tuşlu Galaxy W serisi için...

Apple ile Giriş Yap Özelliği, Güvenlik Sorunları Doğurabilir
Apple ile Giriş Yap Özelliği, Güvenlik Sorunları Doğurabilir

Apple'ın yeni kullanıcı giriş yönteminin güvenliğine yönelik bir inceleme yapıldı. ...

Hayat Eve Sığar nedir ve nasıl indirilir
Hayat Eve Sığar nedir ve nasıl indirilir

Hayat Eve Sığar uygulaması, Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen ve Android – iOS platformlarında kullHayat Eve Sığar uygulaması, Sağlık Bakanlığı tarafından...