Samsung Galaxy Fold'un Ucuz Bir Sürümü Gelecek

Mobil dünyada 2019’un en çok beklenen cihazlarından bir tanesi hiç şüphesiz ki Samsung’un katlanabilir Galaxy Fold’du ancak cihazda yaşanan sorunlar sebebiyle çıkış tarihi ertelenmek zorunda kalınmıştı. Cihazın yeni çıkış tarihi yaklaştıkça nispeten satın alınabilir bir sürümünün de çıkacağıyla ilgili haberler çıkmaya başladı.


Samsung’un katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold, bu sefer gerçekten çıkmaya oldukça yaklaşmış durumda. Şirketin cihazın çıkışını ertelemesinin sebebi ise cihazın erken aşamalarında çeşitli sorunlar çıkmış olmasıydı.

Koreli teknoloji şirketinin bu telefonu birçok kullanıcının ilgisini çekse de fiyatı, satın almadan önce iki kere düşünmeye sebep oluyor ancak çıkan haberlere göre Samsung, Galaxy Fold’un daha ucuz bir sürümü üzerinde çalışıyor.

Ucuz(!) katlanabilir telefon:

Samsung Galaxy Fold

SamMobile’da yer alan habere göre Samsung’un yeni çıkaracağı katlanabilir telefonunun model numarası SM-F700F olacak. Galaxy Fold’un seri numarasının SM-F900F olduğu düşünülürse bu iki telefonun birçok ortak noktayı paylaşacağını söyleyebiliriz. Şu an için haberin kaynağından alınabilen tek bilgi, yeni Galaxy Fold’un dâhili depolama alanının 256 GB olacağı. Pahalı olan Galaxy Fold’da ise bu alan 512 GB.

Yaklaşık 2.000 dolarlık bir fiyata sahip olan Galaxy Fold’un ucuz modelinin de çok “ucuz” olmasını beklememek gerekiyor. Samsung Galaxy Note10+’ın 1.100 dolardan satıldığı, 5G sürümünün ise 1.300 dolarlık fiyata sahip olduğu göz önüne alınırsa satın alınabilir Galaxy Fold’un da bu civarlarda bir fiyata sahip olacağını öngörebiliriz.




Steam'in En Çok Satanlar Listesinde Olan Bir Yetişkin Oyunu
Steam'in En Çok Satanlar Listesinde Olan Bir Yetişkin Oyunu

Steam, her ay düzenli olarak yayımladığı ayın en çok satan oyunlar listesini paylaştı. 10 Haziran'da piyasaya sürülen Koikatsu Party isimli bir yetişkin oyunu, beklenmedik bir şekilde...

Samsung Galaxy S10, Ekran Koruyucu Desteklemiyor
Samsung Galaxy S10, Ekran Koruyucu Desteklemiyor

Telefonuna ekstra koruma sağlama amacıyla ekran filmi taktıranlar için Samsung Galaxy S10’da ekrana gömülü parmak izi okuyucu, ekran koruyucu takılan telefonlarda çalışmayacak. ...

Nvidia GeForce GTX 1650, Benchmark Testinde Ortaya Çıktı
Nvidia GeForce GTX 1650, Benchmark Testinde Ortaya Çıktı

Mart ayı içerisinde duyurulması beklenen oyun için tasarlanan grafik kartı Nvidia GeForce GTX 1650, bugün bir 3DMark testinde ortaya çıktı. Testin yapıldığı sistem, aynı zamanda bir...