Google, Arama Sonuçları Sayfasında Tasarım Değişikliği Yaptı

Google, yaptığı yeni değişikliklerle birlikte arama sonuçları sayfasındaki site isimleri, reklamlar ve logolarda tasarım değişikliğine gitti.


Google, mobil cihazlardaki Arama barında çeşitli düzenlemeler yaptı. Teknoloji devi, yaptığı düzenlemeleri de bugün yayımlamaya başladı. Yeni düzenlemeyle birlikte mobil cihazlarınızdan arama yaptığınızda bir web sitesinin ismini ve her arama kartının üstünde bir logo göreceksiniz.

Google’ın size gösterecek faydalı bir reklamı varsa göze çarpan bir reklam etiketi ve sitenin adresiyle birlikte çıkacak. Yeni tasarım ayrıca sonuçlar sayfasından film bileti almanıza ya da bir podcast’i oynatmanıza da izin verecek.

Şirket, bu güncellemelerle birlikte bilginin nereden geldiğini belirlemenin daha kolay hale gelmesini hedefliyor. Google yayımladığı blog yazısında “Görsellerin ve videoların çoğalmasından, artırıl gerçeklikle görüntüleyebileceğiniz 3B nesnelerin kullanılabilirliğine kadar yıllar boyunca web üzerindeki bilginin miktarı ve formatı değişime uğradı” dedi.

Güncellemeler mobil cihazlara geldi ancak bu değişiklikler masaüstüne de taşınabilir. Ayrıca bu güncelleme, Google’ın bu ayın başlarında düzenlediği I/O geliştirici konferansında bahsettiği daha büyük değişikliklerin de yolunu yapabilir.




Internet Explorer, Windows Kullanıcılarını Tehlikeye Atıyor
Internet Explorer, Windows Kullanıcılarını Tehlikeye Atıyor

Microsoft'un internet tarayıcısı Internet Explorer'da kullanıcıların izlenmesine ve dosyalarının çalınmasına sebep olabilecek bir güvenlik açığı keşfedildi. ...

Samsung Galaxy A32 5G CAD Renderları Ortaya Çıkıyor,En Ucuz 5G Telefonu Olabilme İhtimali Var!!
Samsung Galaxy A32 5G CAD Renderları Ortaya Çıkıyor,En Ucuz 5G Telefonu Olabilme İhtimali Var!!

Eylül ayında Samsung , Avrupa pazarlarında Galaxy A42 5G akıllı telefonunu tanıttı . 750g güç ahize markadan en uygun 5G telefonudur . Son raporlar, başlığın yakında Galaxy A32...

A101'in 14 Şubat'ta Satışa Sunacağı 3 Teknolojik Ürün
A101'in 14 Şubat'ta Satışa Sunacağı 3 Teknolojik Ürün

Aktüel ürünleri ile müşterilerine uygun fiyatlı teknolojik ürünler sunan A101, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yeni bir TV ve akıllı telefon almak isteyenleri fazlasıyla sevindirecek. ...