Samsung Galaxy S11 Devasa Bir Depolama Alanı Sunacak

Akıllı telefonlardaki depolama alanı, bazen kullanıcılar için yetersiz kalabiliyor. Yayınlanan yeni bir rapora göre Galaxy S11 serisi yüksek depolama alanı seçenekleriyle birlikte piyasaya sürülecek.


Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, yeni piyasaya süreceği Galaxy S11 serisinde köklü iyileştirmeler yapmayı planlıyor. Piyasaya sürülmesi için hala uzun bir zamanı olan modeller hakkında bilgiler gelmeye çoktan başladı. Ortaya çıkan yeni teknik detay ise fazlasıyla dikkat çekecek nitelikte.

Yeni bir rapora göre Samsung’un yeni amiral gemileri, müşterilere 128 GB’dan 1 TB’a kadar büyük bir depolama alanı seçeneği sunacak. Aslında Samsung, Galaxy S10+ modelinde 1 TB’lık bir depolama alanı seçeneği sunmuştu ancak bu raporda bahsedildiği gibi geniş bir skala belirlenmemişti.

Samsung galaxy s11

SamMobile raporlarına göre, Galaxy S11’in SM-G981 model numaralı cihazı 128 GB veya 512 GB depolama alanına sahip olacak. SM-G986 model numaralı cihaz ise 128 GB, 256 GB ve 512 GB depolama alanı seçeneği sunacak. Son olarak SM-G988 model numarası ile ilişkilendirilen cihaz tüm depolama seçeneklerinin yanında 1 TB’lık depolama alanını beraberinde getirecek.

Samsung Galaxy S10+, UFS 3.0 depolama alanı ve 12 GB RAM ile piyasaya sürülmüştü. Bu durum göz önüne alındığında yeni çıkacak amiral gemisi Galaxy S11’in daha hızlı bir depolama standartıyla gelebileceğini söyleyebiliriz. Bununla beraber Galaxy S11’in kardeşleri gibi microSD girişine sahip olmayacağını da belirtelim.




Realme'den Snapdragon 855 Plus'lı Telefon Geliyor
Realme'den Snapdragon 855 Plus'lı Telefon Geliyor

Türkiye'de resmi olarak faaliyet göstereceğini duyuran Realme, Snapdragon 855+ işlemcili bir telefon üzerinde çalıştığının sinyalini verdi. Realme'yi takiben Vivo IQOO, Vivo Nex ve...

Panasonic’in Yeni Kamerası 6K Video Kaydı Yapabiliyor
Panasonic’in Yeni Kamerası 6K Video Kaydı Yapabiliyor

Panasonic'in yeni duyurduğu tam çerçeve aynasız kamerası Lumix S1H, tam 6K çözünürlükte video kaydı yapabiliyor. ...

Microsoft'un Windows 10 Güncelleştirmesinde Hata Bulundu
Microsoft'un Windows 10 Güncelleştirmesinde Hata Bulundu

Microsoft'tan yapılan açıklamalara göre; '20H1' ön izleme sürümünü getiren güncelleştirmede bir hatanın tespit edilmesiyle, güncelleştirmenin şu an için askıya alındığı...