51. Bölge Etkinliği Kurucusu, Bir Festival Üzerine Çalışıyor

İnterneti kasıp kavuran 51. Bölge Facebook etkinliği, kısa bir süre önce bir festivale dönüştürüleceği konusunda söylentilere konu olmuştu. Yeni çıkan haberlere göre etkinlik hazırlama aşamasına geldi ve kurucular bağış toplamaya başladı.


Geçtiğimiz gün evini FBI basan 51. Bölge etkinliğinin kurucusu Matty Roberts, sayfası kapandıktan sonra işlerin kontrolden çıkacağı için korktuğunu belirtti ancak Facebook'un sayfayı yeniden etkinleştirmesiyle birlikte '51. Bölge'yi İstila' etkinliği bir çeşit festivale dönüştü. Etkinlik, Nevada'da üç günlük bir festivale dönüşecek.

İsim konusunda efsanevi festival Woodstock'tan esinlenen Alienstock hakkındaki bilgiler şu an için biraz kısıtlı. Etkinlik adına bir web sitesinin olduğu ve 'çölde parti' isimli bir sloganın bulunduğu bilgisinden başka net bir bilgi bulunmuyor. Tüm bunların yanı sıra etkinliğin 51. Bölge'ye en yakın kasaba olan Rachel, Nevada'da gerçekleşeceği biliniyor.

51. bölge

Etkinliğin kurucuları, şu anda festivali karşılamak için bağış toplamaya çalışıyor. Toplanan bağışla birlikte yemek, su, tuvalet, güvenlik ve etkinliğin gerçekleşmesi için çalışanlara ödenecek ücretin çıkarılması hedefleniyor.

Alienstock isimli festival hedeflenirken kasabanın küçük olduğu ve kaynakların kısıtlı olduğu, kasabanın resmi internet sitesinde belirtildi. Uyarıda şu ifadeler yer aldı:

"Nüfus: İnsan: 98, Uzaylı: ???

20 Eylül etkinliğine geleceklerin dikkatine:

Etkinliğin sosyal medya üzerinden aldığı etkileşim üzerine Rachel'ı bilmeyen kişiler için birkaç noktayı açıklığa kavuşturmak istiyoruz. Küçük bir bar/restoran/motel olan Little A'Le'Inn dışında kasabada herhangi bir hizmet bulunmuyor. Kasabada benzinlik ya da market bulunmuyor. Motel, o hafta dolduğu için bölgeye gelecek olanların kampçılık, doğa yürüyüşü ve çöl ortamında hayatta kalma konusunda bilgili olmaları ve araçlarının iyi olması gerekiyor. İnternetin kapanacağını düşündüğümüz için kredi kartları çalışmayacaktır. Bu sebeple lütfen yeterli nakit parayı yanınızda getirin."

Uyarının devamında kasabanın sakinlerinin etkinlikten haz etmedikleri için alana gelenlerin yerleşim yerlerinden uzak durmalarını öneren site, gelenlerin her şeye hazırlıklı olmaları gerektiğini belirtti.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Android 11 güncellemesi alacak Motorola modelleri belli oldu 2020
Android 11 güncellemesi alacak Motorola modelleri belli oldu 2020

Gelecek sene piyasaya sürülecek hemen hemen tüm telefonlara güç verecek Android 11 aktüellemesi, şimdiden bir hayli telefona dağıtılmaya başlandı. Akıllı telefon yarışında...

Yapay Zeka Sistemleri, Moda Sektöründe Nasıl Kullanılıyor?
Yapay Zeka Sistemleri, Moda Sektöründe Nasıl Kullanılıyor?

Teknoloji dünyasında son yılların en önemli araştırma konularından biri olan yapay zekâ, günümüzde birçok alanda etkisini hissettiriyor. Akıllı telefon ve bilgisayar gibi teknolojik...

Play Store, Eş Zamanlı Uygulama İndirmelerini Test Ediyor
Play Store, Eş Zamanlı Uygulama İndirmelerini Test Ediyor

Play Store, kullanıcıların uygulama indirirken ya da güncellerken zamandan kazanmaları için eş zamanlı uygulama indirme özelliği test ediyor. ...