Honor 20 Pro Muhtemelen Pembe-Beyaz Renkte Olacak

Huawei’nin alt markası Honor’un yeni serisi Honor 20’nin 4 kameralı olacağı beklense de, rengi hakkında soru işaretleri vardı. Bugün Weibo’da yayınlanan bir fotoğraf, cihazın pembe-beyaz tonlarında degrade kaplamaya sahip olduğunu ortaya koyuyor.


Daha öncesinde basına sızan diğer fotoğrafta ise cihazın tasarımında eski mavi tonunun kullanıldığı görülüyordu. Ancak iki fotoğrafta da ortak olan bir şey varsa o da cihazın 3 adet ana kamera merceği ve derinlik sensörüyle beraber 4 adet kameraya sahip olması. Kameraların yanında ise çift LED flaş göze çarpıyor. Arkada parmak izi sensörünün bulunmaması ise cihazda ekrana gömülü parmak izi sisteminin kullanılacağını işaret ediyor.

Dahili özellikler ve ekran boyutları hakkında bilgi açıklanmadı. Ancak cihazın Huawei P30 Pro’nun özelliklerinden biraz daha düşük özelliklere sahip olacağı ve bununla doğru orantılı olarak fiyatlandırılacağı tahmin ediliyor.

Sızan fotoğraflarda Honor 20 Lite'ın da 3 mercekli yapıyı koruyacağı ve aynı renkleri taşıdığı gözlemleniyor. Daha düşük bütçeye hitap eden telefon da diğer yeni modeller gibi 21 Mayıs'ta Londra'da düzenlenecek etkinlikle beraber satışa sunulacak.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Redmi K20'nin Tanıtım Tarihi Belli Oldu
Redmi K20'nin Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Xiaomi'nin alt markası olan Redmi, çok yakında yeni amiral gemisini tanıtıyor. ...

OnePlus 7 Pro'nun Dikkat Çeken 2 Özelliği Doğrulandı
OnePlus 7 Pro'nun Dikkat Çeken 2 Özelliği Doğrulandı

14 Mayıs'ta yapılacak olan etkinlikle piyasaya sürülecek olan OnePlus 7 Pro'nun iki özelliği resmen doğrulandı. Şirket CEO'su Pete Lau, Twitter üzerinden OnePlus 7 Pro'nun HDR 10+ ve UFS...

Tüm zamanların ikincisi PlayStation 4 oldu
Tüm zamanların ikincisi PlayStation 4 oldu

PlayStation 4, bugüne kadar en çok satan oyun konsolları arasından sıyrılarak ikinci sıranın yeni sahibi oldu. SPlayStation 4, bugüne kadar en çok satan oyun konsolları arasından...