Kısa Süreliğine Ücretsiz 6 Oyun ve Uygulama (Android)

Android telefonunuza işlevsellik ve eğlence katabilecek ücretsiz mobil uygulamaları sizler için derledik.


Android platformundaki uygulamalara ev sahipliği yapan Google Play'de, bu hafta kısa süreliğine ücretsiz olan oyunları sizler için derledik. Eğer listede gözünüze kestirdiğiniz bir yapım varsa hemen kütüphanenize eklemenizi öneriyoruz. Nitekim uygulamalar her an yeniden ücretli olabilir.

SIKE! Bank Shot Basketball (13 TL)

Klasik kaydırmalı basket atma oynanışına sahip olan oyunu deneyimlemek için daimi internet bağlantısına gerek yok. Bu özelliğiyle oldukça keyif alacağınız bir yapım.

  • SIKE! Bank Shot BasketballİNDİR

Panmorphia (8.90 TL)

Yok olmaya yüz tutmuş point & click türünde bir macera oyunu olan Panmorphia'da gerçek hayattan yüksek çözünürlüklü görseller kullanılmış.

  • PanmorphiaİNDİR

Live or Die: Survival Pro (7.10 TL)

Klasik crafting mekaniklerini güzel bir aksiyonla buluşturan oyun bağımlılık yapıyor. Mikro ödemeler olsa da herhangi bir ödeme yapma zorunluluğunuz yok.

  • Live Or Die: Survival ProİNDİR

Crazy Tap Chef VIP (5.60 TL)

Oyunun ücretsiz versiyonu reklamlı ve 100'e yakın eşyadan mahrum oluyorsunuz. Kısa süreliğine ücretsiz bu VIP versiyon ile reklamsız bir deneyim elde edeceksiniz.

  • Crazy Tap Chef VIPİNDİR

Zombie Masters VIP – Ultimate Action Game (3 TL)

Zombi temasını oldukça renkli ve aksiyonu bol bir şekilde işleyen oyun, periyodik olarak yeni bölümlerle güncelleniyor.

  • Zombie Masters VIP - Ultimate Action GameİNDİR

LASERBREAK 2 Pro (2 TL)

Listemizin tartışmasız en iyi oyununu sona sakladık. Toplam 119 bölümlük oyunda hem zekanızı hem de reflekslerinizi konuşturmanız gerekiyor.

  • LASERBREAK 2 ProİNDİR




Google'dan Telefon Kullanımını Azaltacak Duvar Kağıdı
Google'dan Telefon Kullanımını Azaltacak Duvar Kağıdı

ABD’li teknoloji devi Google, telefonunuzun kilidini gün içinde kaç kez açtığınızı gösteren “Unlock Clock” adında bir canlı duvar kağıdı uygulaması yayınladı. ...

Microsoft, Xbox Live Fiyat Politikasında Geri Çekildi! 2021
Microsoft, Xbox Live Fiyat Politikasında Geri Çekildi! 2021

Microsoft, tartışmalı Xbox Live Gold ücret artışını tersine çevirmek zorunda kaldı. Şirket, Cuma günü Xbox konsollarında çevrimiçi oyun oynamak için ihtiyaç duyulan olan senelik...

Kısa Süreliğine Ücretsiz 10 Android Oyun ve Uygulama
Kısa Süreliğine Ücretsiz 10 Android Oyun ve Uygulama

Android işletim sistemli akıllı telefon kullanan takipçilerimizin merakla beklediği ücretsiz oyun ve uygulama haber serimizin yeni bölümüyle karşınızdayız. Bu hafta listemizde fiyatı...