2019'un 2. Çeyreğinde Pixel'in Satışları İki Katına Çıktı

Google'ın Pixel serisi kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Teknoloji devi Google'ın 2019 yılının ikinci çeyreğine ilişkin raporu, Piksel satışlarının geçen yılın aynı dönemine göre iki katına çıktığını söylüyor.


Google mobil cihazlara yaptığı yatırımların karşılığını almaya başladı. Tech Crunch'taki ilgili bir makaleye göre, Google CEO'su Sundar Pichai, 2019 yılının ikinci çeyreğine ilişkin Pixel cihazlarının satışları hakkında iyi bir haber verdi. Pixel serisi akıllı telefonların satışlarının “yıldan yıla 2 kattan fazla büyüdüğünü” söyledi.

google pixel 3a foto

Google'ın amiral gemisi Pixel 3xl'a göre daha uygun fiyatlı Pixel 3a'nın (399$) piyasaya sunulmasının bu yükselişe katkısının büyük olduğu söyleniyor. Ayrıca büyüme T-Mobile, Sprint, ABD Hücresel, Spectrum Mobile gibi ortaklıkların kurulmasına da atfediliyor.

Ancak daha önce ve şimdi hiçbir rakam açıklanmadı bundan dolayı bu sözde satış raporunun temelini gerçekten bilemiyoruz. Pixel 3a'nın amiral gemisi cihazlarının en önemli özelliklerini korurken daha uygun fiyatlı olduğu göz önüne alındığında satış rakamlarının artması mantıklı geliyor. Ayrıca öncekilerden farklı olarak, piyasaya sürdükleri telefonlarda büyük bir donanım problemi yaşamadılar, bu yüzden daha fazla insanın onu satın alması gayet normal.

google pixel 4 sızdırılan fotoğraf

Ekim'de çıkması beklenen Pixel 4 için de Google oldukça fazla çalışıyor. Sızan Pixel 4 fotoğraflarında ön kameranın yanında oldukça fazla sensör gözüküyordu. Pixel 4, 5.6-5.8 inç arasında bir ekrana sahip olacakken, Pixel 4 XL'ın 6.2-6.4 inç ekranı olacağı konuşuluyor. Ayrıca arka tarafında sol üst köşede “kare kamera” olacağına dair söylentiler de bulunuyor. Şimdilik Pixel 4a hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. 




İklim değişikliği riski hiç bu kadar net olmadığı için ABD Paris Anlaşmasına yeniden katıldı 2021
İklim değişikliği riski hiç bu kadar net olmadığı için ABD Paris Anlaşmasına yeniden katıldı 2021

AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, Paris Anlaşması’na resmen yine katıldı ve Başkan Biden, yükselen global sıcaklıkları ve abuhava farklığının tesirini azaltmaya çalışan ülkeler ve...

Telefonunuzdan Acilen Kaldırmanız Gereken 10 Çeşit Uygulama
Telefonunuzdan Acilen Kaldırmanız Gereken 10 Çeşit Uygulama

Mobil uygulama dünyasında çok fazla seçenek var, bu seçenekler gün geçtikçe artıyor. Eğer cihazınızın sağlığını, verilerinizin güvenliğini gözetiyorsanız bazı kategorideki...

ASUS Adolbook13 2021 tanıtıldı 2020
ASUS Adolbook13 2021 tanıtıldı 2020

Tayvan merkezli teknoloji devi ASUS, geçen sene eylül ayında dünyanın ilk metal gradyanlı dizüstü bilgisayarı Adolbook 14’ü duyurarak, büyük ses getirmişti. Şirket, aleti modaya uygun...