Facebook, Yorumların Sıralanacağı Bir Güncelleme Yaptı

Facebook, daha anlamlı yorumları kullanıcıya göstermek için yorumlarla ilgili yeni bir güncelleme gerçekleştirdi. Buna göre bazı yorumlar, daha belirgin olarak kullanıcıya gösterilecek.


Herkese açık yayınlarda yapılan konuşmaları daha anlamlı kılmak amacıyla Facebook, kullanıcılara en alakalı olanları göstermek için yorumları sıralayacak bir güncelleme yaptı.

Facebook, herkese açık yayınlardaki yorumları bazı kriterlere göre daha belirgin gösterecek. Yorumlarda sayfadan veya orijinal gönderiyi atan kişiden ya da gönderiyi paylaşan kişinin arkadaşlarından bir etkileşim olduğunda bunlar daha ön plana çıkacak.

Facebook'un ürün müdürü Justine Shen, cuma günü yaptığı açıklamada “Diğer işaretleri de dikkate almaya devam edeceğiz. Böylece yorumlar, asıl gönderiyi yapan kişiden veya arkadaşlarından olsa bile düşük kaliteli yorumları belirgin bir şekilde göstermeyeceğiz.” dedi. Kullanıcılar, gönderilerindeki yorumları gizleyerek, silerek veya birbirine etiketleyerek düzenleyebilirler.

Sayfalar ve çok fazla takipçisi olan insanlar için sıralama varsayılan olarak açık olacak ancak sayfalar ve çok fazla takipçisi olan kullanıcılar yorum sıralamasını kapatmayı seçebilir.

Genelde daha az yorum olduğundan fazla takipçisi olmayan kişiler için yorum sıralaması otomatik olarak açılmayacak ancak herhangi bir kişi ayarlarına giderek yorum sıralamasını etkinleştirebilir.

Facebook’tan yapılan açıklamada “Bilginin bütünlüğünü ele almak ve insanların gördüğü yorumların kalitesini iyileştirmek için diğer işaretleri de dikkate alıyoruz.” ifadelerine yer verildi.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Huawei Mate X2 Tanıtıldı! 2021
Huawei Mate X2 Tanıtıldı! 2021

Huawei, üçüncü nesil katlanabilir telefonunu çevrimiçi lansmanda resmi olarak tanıttı. . Özgün Mate X ve dayanıklı Mate Xs’i takip eden Mate X2, Samsung Galaxy Fold ile pek çok...

Samsung, Galaxy Flex İçin Bir Video Yayınladı
Samsung, Galaxy Flex İçin Bir Video Yayınladı

Samsung'un katlanabilir akıllı telefonu için Ice Universe, Evan Blass gibi isimlerden sızıntılar beklerken bu seferki sızıntı şirketin kendisinden geldi. Samsung Vietnam, katlanabilir...

5G'nin Mobil Oyunlar Üzerindeki Etkisi Ne Olacak?
5G'nin Mobil Oyunlar Üzerindeki Etkisi Ne Olacak?

Yeni kablosuz iletişim teknolojisi 5G, mobil platformdaki oyunlara ne gibi değişiklikler getirecek? Gelin bu sorunun yanıtını detaylarıyla inceleyelim. ...