Redmi 7 Tanıtıldı - Fiyatı ve Özellikleri

Redmi, fiyat/performans kavramını abartan akıllı telefonu Redmi 7'yi resmi olarak tanıttı. Cihaz, sunduğu özelliklere göre oldukça uygun bir fiyat etiketiyle geliyor.


Xiaomi’nin alt markası olarak hizmet vermeye başlayan Redmi, yeni akıllı telefonu Redmi 7’yi resmi olarak tanıttı. Damla çentikli ekranı ve renk geçişli arka paneli ile hemen her tüketicinin tasarım beklentisini karşılayacak bir görünüme sahip olan cihaz, çift arka kamerası ile fotoğraf konusunda da beklenen performansı gösteriyor.

Qualcomm’un orta segmentteki popüler işlemcilerinden biri olan Snapdragon 632 ile gelen Redmi 7, 4GB’a kadar RAM; 64GB’a kadar dahili depolama alanı sunuyor. Cihazın üstün tasarımı ve performansı dışında tüketicilerin en çok dikkatini çekecek özelliklerinden biri ise hemen her bütçeye uygun fiyatı olacak.

Redmi 7 Özellikler

  • Snapdragon 632 işlemci, Adreno 506 GPU
  • 2GB RAM, 16GB depolama / 3GB RAM, 32GB depolama / 4GB RAM, 64GB depolama
  • 6,26 inç (1520 × 720 piksel) HD+ ekran
  • Android 9.0 Pie işletim sistemi
  • 12MP, f/2.2 diyafram + 2MP
  • 8MP ön kamera
  • Çift 4G VoLTE, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS + GLONASS
  • 4000mAh batarya

Mavi, kırmızı ve siyah renk seçenekleri ile tanıtılan yeni Redmi 7, 2GB RAM’li modeli için 568 TL + vergiler; 3GB RAM’li modeli için 650 TL + vergiler; 4GB RAM’li modeli için ise 809 TL + vergiler fiyat etiketine sahip olacak. Günümüz akıllı telefon fiyatlarını göz alacak olursak Redmi 7’nin oldukça bütçe dostu olduğunu söyleyebiliriz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Xiaomi, MIUI'daki Sinir Bozucu Reklamları Kaldıracak
Xiaomi, MIUI'daki Sinir Bozucu Reklamları Kaldıracak

Bir Xiaomi yetkilisi tarafından yapılan açıklamaya göre arayüzdeki kullanıcı deneyimini olumsuz etkileyen reklamlar kaldırılacak. ...

Google Chrome, 'Diğer Sekmeleri Kapat' Özelliğini Kaybediyor
Google Chrome, 'Diğer Sekmeleri Kapat' Özelliğini Kaybediyor

Google Chrome, kullanıcılarına sunduğu sekme menüsünde değişikliklere gidecek. Menüde bulunan bazı unsurları kaldıracağını belirten Google, bu seçeneklerin kullanım oranlarını da...

Xiaomi 1 Nisan’da 20 Adet Yeni Ürün Tanıtacak
Xiaomi 1 Nisan’da 20 Adet Yeni Ürün Tanıtacak

1 Nisan şakasıdır o, öyle olmasa yerinde duramazsın dediğinizi duyar gibiyiz. Ancak öyle değil Xiaomi gerçekten de tamı tamına 20 yeni ürün tanıtacak. ...