Goodoffer24, Windows 10 Pro Fiyatında İndirime Gitti

Microsoft’un ürünleri, artık çağa ayak uydurdu ve dijital olarak satılan ürün anahtarlarıyla kullanılabiliyor. E-ticaret sitesi Goodoffer24, neredeyse tüm Microsoft ürünlerinin fiyatlarında indirime gitti. Sizin için söz konusu ürünleri listeliyoruz.


Microsoft, dünyanın en yaygın şekilde kullanılan yazılımlarıyla uzun yıllardır hayatımızda. Son yıllarda korsan kullanımların önüne geçmek isteyen şirket, ürünlerini dijital olarak satılan anahtarlarla etkinleştirmeye izin veriyor.

Windows 10 Pro, kurumsal kullanımlarda avantaj sağlayan işletim sistemi olarak, yanında orijinal ofis programlarıyla kullanıcı dostu bir ekosistem kuruyor. Dünyanın hemen hemen her yerine Microsoft ürünlerinin yasal ürün anahtarlarını satan Goodoffer24 ise söz konusu ürünlerde indirime gitti.

Eğer bu listedeki ürünleri “Y2019NY20” koduyla sipariş ederseniz, ekstra %20 indirim kazanıyorsunuz:. Fiyatların son hali şu şekilde oluyor:

  • Windows 10 Pro CD-KEY (32/64 Bit): 9.46 Euro
  • Microsoft Office 2016 Pro Plus CD-KEY (1 PC): 21.43 Euro
  • Windows 10 Pro + Office 2016 Pro İkili paket: 26,39 Euro
  • Microsoft Office 2019 Professional Plus CD-KEY (1 PC): 43.99 Euro
  • Windows 10 Pro + Office 2019 Pro İkili paket: 48.79 Euro
  • Microsoft Office 365 Professional Plus Üyeliği (1 Cihaz / (32/64 Bit): 15.99 Euro
  • Microsoft Project Professional 2016 (PC): 19.67 Euro
  • Microsoft Visio Professional 2016 (PC): 19.67 Euro

Neden Goodoffer24.com’u tercih etmelisiniz?

Yalnızca Windows ya da Office gibi yazılımları değil, Playerunknown's Battlegrounds gibi popüler oyunları da bulabileceğiniz Goodoffer24.com’da,geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Satın aldığınız ürünler, e-posta aracılığı ile tarafınıza en kısa sürede ulaştırılıyor. Böylece kargo beklemekle zaman kaybetmiyor, kargo ücretini dert etmiyorsunuz. Herhangi bir sorun yaşamanız halinde, firmanın müşteri hizmetleri 24 saat size yardımcı olmak için hizmet veriyorlar.




 




Telltale Çalışanları, Şirketin Kapanma Sebebini Açıkladı
Telltale Çalışanları, Şirketin Kapanma Sebebini Açıkladı

İş akışının aksaması, stüdyoyu maddi olarak zarara sokmakla kalmayıp stüdyo çalışanlarının da planlanan tarihe yetişebilmek için uzun saatler boyunca mesai yapmaları ve fazlasıyla...

PUBG'nin Yaratıcısı, PUBG 2'nin Gelmeyeceğini Duyurdu
PUBG'nin Yaratıcısı, PUBG 2'nin Gelmeyeceğini Duyurdu

PUBG'nin yaratıcısı Brendan Greene (PlayerUnknown), artık Battle Royale ile işi kalmadığını ve ikinci bir PUBG oyunun gelmeyeceğini söyledi. ...

Afrika'nın İlk Akıllı Telefon Fabrikası Ruanda'da Açıldı
Afrika'nın İlk Akıllı Telefon Fabrikası Ruanda'da Açıldı

Afrika kıtasının ilk akıllı telefon fabrikası, Ruanda'da faaliyete geçti. "Mara" isimli bir fabrikada üretilecek olan akıllı telefonlar hem Ruanda hem de diğer Afrika ülkelerindeki...