Epic Games Store’da Haftanın Ücretsiz Oyunları

Epic Games Store’da bu hafta Nuclear Throne ve Ruiner oyunları ücretsiz oldu. Oyunların Steam fiyatı ise 51,5 TL.


Epic Games, kendi mağazasını açtığından bu yana her hafta ücretsiz oyun dağıtıyor. Bu haftanın oyunları da Nuclear Throne ve Ruiner oldu. Her iki oyun da 14 Kasım’a kadar ücretsiz olarak Epic Games Store kütüphanesine eklenebiliyor. 

Nuclear Throne

nuclear throne

Vlambeer tarafından yapılan bu oyun aksiyon-RPG, gizlilik ve platform oyunlarının bir melezi olarak göze çarpıyor. Tepeden bakış açısıyla oynadığımız bu oyunda artık insanlığın soyu tükenmiş durumda. Biz de gezegeni saran envai çeşit yaratık ve mutantı döverken radyasyonu kullanarak yeni özellikler kazanıyoruz. Kıyamet sonrası dünyanın mutant kralı olmak istiyorsanız bu oyun size göre. 

Ruiner

ruiner

Yıl 2091, dünya gayet cyberpunk bir hale gelmiş. Oyunda kardeşi kaçırılan bir “bağlı psikopat”, bozulmuş sisteme kafa tutuyor. Bu macera esnasında hacker bir arkadaşından yardım alıyor. İkili bir yandan da gerçeği arıyorlar. 

Epic Games Store’da Ücretsiz Oyunları Nasıl Alabilirsiniz?

epic games store

Epic Games’in ücretsiz oyunlarını kütüphanenize eklemeniz için yapmanız gerekenler oldukça basittir. Tabii ki oyunları almak için öncelikle bir Epic Games üyeliğiniz olması gerekiyor. Bu üyelik ücretsiz olarak alınabiliyor. 

Epic Games’in ücretsiz oyunlarını almak için yapmanız gerekenler şu şekilde: 

  • epicgames.com adresine gidin
  • Ekranın sağ üst köşesinde yer alan menüden giriş yapın ya da yeni hesap oluşturun.
  • epicgames.com üzerinde oturum açın.
  • Ana sayfada biraz aşağı indiğinizde bu haftanın ücretsiz oyunlarının yer aldığı bir kısım göreceksiniz. Oraya tıklayın.
  • Açılacak sayfa ücretsiz iki oyun için ikiye ayrılmış durumda. İstediğiniz oyunun ismine tıklayın.
  • Oyun sayfasına yönlendirileceksiniz. Burada oyunun ücretsiz olduğu yazıyor. Al butonuna tıklayın. 
  • Satın alma sayfasına geleceksiniz. İşleminizi onaylayın. 

Oyunlar böylece kütüphanenize eklenmiş olacak. Bilgisayarınızda Epic Games Launcher’ınız varsa oyunları indirmeye başlayabilirsiniz. Yoksa da site üzerinden kolaylıkla kurulumunu yapabilirsiniz.




7 Rahatsız Edici Instagram Sorunu ve Çözümleri
7 Rahatsız Edici Instagram Sorunu ve Çözümleri

Yıllar geçtikçe Instagram, yavaş yavaş fotoğraf paylaşma platformu olmaktan tam teşekküllü bir sosyal medya ağına dönüştü. Ancak hala sinir bozucu yanları mevcut biz de bunların...

Asus Zenfone 6Z'nin Beklentileri Artıran AnTuTu Skoru
Asus Zenfone 6Z'nin Beklentileri Artıran AnTuTu Skoru

Asus Zenfone 6Z'nin AnTuTu sonucu ortaya çıktı. Cihazın AnTuTu'da yer alan özellikleri ve puanı, iddialı bir cihaz olacağının ipuçlarını veriyor. ...

Xiaomi, Kablosuz Hızlı Şarj Özelliğini Çok Yükseltti! 2021
Xiaomi, Kablosuz Hızlı Şarj Özelliğini Çok Yükseltti! 2021

Piyasaya sunduğu bütçe arkadaşı akıllı telefonlarıyla popülerlik kazanan Xiaomi, kablosuz hızlı şarj desteği için yeni bir adım atacak. MIUI 12 beta sürümü üzerinde yapılan bir...