Samsung İnternet Tarayıcısına Yeni Beta Versiyonu Geldi

Samsung, One UI tasarım dilini uygulamaya getiren internet tarayıcısı için yeni bir beta yayınladı.


Yeni betanın sürüm kodu olan 9.2.00.47, Galaxy Apps Store ve Play Store'dan indirilebilir. Uygulamanın içerisinde menü, One UI tasarımı ile birlikte beklendiği gibi tek elle kullanımda daha iyi bir deneyim yaşatmak için ekranın altına kaydırıldı.

Samsung, ayrıca artık bir gece modu olduğunu da belirtiyor ancak uygulamanın içinde hâlâ "Karanlık Mod" olarak adlandırılıyor. Uygulamanın simgesi de Galaxy telefonlarında Android Pie'da gördüğümüz simgelerle eşleşecek şekilde yeni bir güncelleme aldı.

Tüm bunların yanı sıra Smart Anti-Tracking isimli bir özellik de güncelleme içerisinde kendine yer buldu. Normalde 'siteler arası takip' isimli bir özellik sayesinde Google'da yaptığınız aramalarla ilgili reklamlar, Facebook ya da Instagram gibi sitelerde karşınıza çıkabiliyordu. Yeni özellik sayesinde sitelerin sizin aramalarınızı takip etmesi de fazlasıyla zorlaşacak.

Yeni Samsung Internet beta sürümünü Play Store veya Galaxy Apps mağazasından indirebilirsiniz. Ayrıca uygulamanın APK'sını da buradan indirebilirsiniz.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Huawei'den Stok Fotoğraf Açıklaması: Yanlış Anladınız
Huawei'den Stok Fotoğraf Açıklaması: Yanlış Anladınız

P30 afişlerinde kullanılan stok fotoğraflar hakkında açıklamalarda bulunan Huawei, fotoğrafların P30 özelliklerine işaret ettiğini, yanlış anlaşılma yaşanabileceğini...

İnsanlığın uzaydaki evi: Uluslararası Uzay İstasyonu
İnsanlığın uzaydaki evi: Uluslararası Uzay İstasyonu

Uluslararası Uzay İstasyonu (UUİ), yaklaşık 400 kilometre yükseklikteki yörüngede faaliyetlerini sürdürüyor. Saatteki hızı 28 bin kilometre olan istasyon, Dünya etrafındaki bir turunu...

Framework, Yükseltilebilir ve Onarılabilir Bir Verimlilik Dizüstü Bilgisayarı Sunar! 2021
Framework, Yükseltilebilir ve Onarılabilir Bir Verimlilik Dizüstü Bilgisayarı Sunar! 2021

Framework , yükseltilebilir ve onarılabilir bir dizüstü bilgisayar tanıttı ve Framework, San Franciso’da heyetti. Framework Dizüstü Bilgisayar, 13,5 “ekran boyutuyla hem ince hem de...