Infinix Hot 8 - Fiyatı ve Özellikleri

Infinix tarafından duyurulan Hot 8, giriş seviyesinde bir akıllı telefon olmasına rağmen 3'lü kamera kurulumu ve 5.000 mAh bataryasıyla göz dolduruyor.


Akıllı telefon piyasasına her geçen saat yeni telefon modelleri eklenmeye devam ediyor. Şimdiyse Hong Kong merkezli bir teknoloji üreticisi olan Infinity, giriş seviyesindeki yeni akıllı telefonunu duyurdu. "Hot 8" olarak adlandırılan bu model hem Huawei modellerine benzerliğiyle hem de uygun fiyatıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 

Infinix Hot 8, damla çentiğe sahip ve neredeyse çerçevesiz olan bir ekranla geliyor. 6.5 inç boyutundaki bu ekran, 20:9 en boy oranıyla dikkatleri üzerine çekerken HD+ çözünürlüğüyle de kullanıcılara yeterli kalitede bir grafik performansı sunacağa benziyor. 

Infinix Hot 8

Hot 8, sadece ekranıyla değil üçlü kamera kurulumuyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Giriş seviye bir akıllı telefon için fazlasıyla yüksek diyebileceğimiz bir kamera kurulumuna sahip olan Hot 8, 13 megapiksellik bir ana arka kameranın yanı sıra bir derinlik sensörü ve bir de özel bir düşük ışık sensörüne sahip. Kamera kurulumunun arasına yerleştirilen LED flaşsa, telefona farklı bir hava katıyor.

MediaTek Helio P22'den güç alan Hot 8, bu gücü 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanıyla da destekliyor. Ayrıca giriş seviyesi bir yana, orta ve üst segment akıllı telefonlarda bile nadiren gördüğümüz 5.000 mAh'lık bir batarya, kullanıcılar için fazlasıyla avantajlı bir kullanım süresi sunuyor. Ancak bu telefon, hızlı şarj desteğine sahip değil.

Infinix Hot 8

Infinix Hot 8 teknik özellikleri

  • MediaTek Helio P22 işlemci
  • 6.5 inç, HD+ (720 x 1600 piksel) çözünürlüğünde LCD ekran
  • 4 GB RAM
  • 64 GB dahili bellek (microSD desteği mevcut)
  • 8 megapiksel çözünürlüğünde ön kamera
  • 13 megapiksel, f/1.8 diyafram açıklığında ana arka kamera
  • 2 megapiksel çözünürlüğünde derinlik sensörü
  • Düşük ışık algılamak için özel bir üçüncü sensör
  • Android 9 Pie tabanlı XOS 5.0
  • Arka kısımda bulunan parmak izi okuyucu sensörü
  • 5.000 mAh batarya

Tüm bu özellikleriyle birlikte duyurulan Infinix Hot 8, dört farklı renk seçeneğiyle sunuluyor. 12 Eylül itibarıyla piyasaya sürülecek olan Hot 8, 30 Ekim tarihine kadar 97 dolar (yaklaşık 550 TL) sonrasındaysa 110 dolar (yaklaşık 630 TL) karşılığında satın alınabilecek. Ürünün hangi ülke pazarlarına gireceğiyse henüz bilinmiyor.

  • Not: Ürünün Türkiye'ye gelmesi halinde fiyatı değişiklik gösterebilir.



Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Saçma Domain'lerin Fiyatlarını Tahmin Ettiğiniz Oyun
Saçma Domain'lerin Fiyatlarını Tahmin Ettiğiniz Oyun

İnternet sitesi alan adları, ya da domain'ler, internet ilk çıktığından beri gözden düşmüyorlar. Hatta öyle ki, bazı domainlerin fiyatları yüz binlerce dolara ulaşabiliyor. Peki bu...

En iyi Sansar Salvo şarkıları 2021
En iyi Sansar Salvo şarkıları 2021

Türkçe rapin üstad olarak hatıralan bir elin parmağını geçmeyecek kişilerin arasında yer alan ekincan abimizin Türkçe rap için En iyi Sansar salvo şarkıları listesi için biz...

Vivo V2031EA’nın Tüm Özellikleri ve Görüntüleri TENAA’da Ortaya Çıkıyor
Vivo V2031EA’nın Tüm Özellikleri ve Görüntüleri TENAA’da Ortaya Çıkıyor

Vivo V2031EA teknik özellikleri ve tasarımıVivo V2031EA akıllı telefon 161 x 74.04 mm boyuta sahiğtir ve 7.73 mm kalınlığında olduğu için ince bir cihaza sahiptir. Cihaz 171,7 gram...