Nubia Z20'nin Çentiksiz Tasarımı Açığa Çıktı

ZTE firmasının alt markası Nubia, 8 Ağustos tarihinde Nubia Z20'yi sunmaya hazırlanıyor. Sunuma sayılı günler kala cihazın tasarımı hakkında bizi aydınlatacak yeni bir görüntü sızdırıldı.


Kurulduğu 2015 yılından bu yana ilgi çekici telefon tasarımları yapan Çin merkezli Nubia firması, amiral gemisi Z20'yi 8 Ağustos tarihinde tanıtacağını açıkladı. Nubia Z20'nin sunumuna sayılı günler kalmasına rağmen telefonla çekilen fotoğraflardan başka bir detay ortaya çıkmamıştı. Telefonun bugün sızdırılan görselleriyle en azından Z20'nin dış görünüşü hakkında biraz bilgi sahibi olduk.

Sızdırılan görsel, oldukça kalitesiz ancak telefonun kenarlarındaki çerçevenin oldukça ince olduğu görünüyor. Görseldeki telefonda kılıf takılı lakin kenarların kavisli bir yapıda olduğu açıkça belli oluyor. 

nubia z20

Görseldeki telefonun ön tarafında herhangi bir kamera bulunmuyor. Bu yüzden arka kamerayı yükselten bir mekanizma bulunması veya arkada ikincil bir ekran bulunması öngörülüyor. Bilindiği gibi Nubia, daha önce de çift ekranlı bir tasarım yapmıştı. Bu yüzden çift ekran iddiası, yükseltme mekanizmasına göre daha olası duruyor.

Henüz elimizde telefon hakkında fiyat ve donanımsal anlamda bir bilgi bulunmuyor ancak umarız Nubia Z20 de diğer Çinli firmaların cihazları gibi fiyat/performans odaklı olur.




Microsoft, E3 2019'da Xbox'lar İçin "Bir Şeyler" Planlıyor
Microsoft, E3 2019'da Xbox'lar İçin "Bir Şeyler" Planlıyor

Microsoft'un yeni nesil oyun konsollorını beklenilenden daha erken görebiliriz. Zira şirketin yaklaşmakta olan E3 2019 için yapmış olduğu tanıtım materyali brifinginde, yeni Xbox ailesi...

Google'ın Kamera Savaşları Konusundaki Yeni Silahı: CameraX
Google'ın Kamera Savaşları Konusundaki Yeni Silahı: CameraX

Teknoloji devi Google, uygulama geliştiricilerinin Android ile karşılaştığı zorlukları kaldırma yolunda hızla ilerliyor. Şirket, telefonların kameralarını geliştirecek ve...

NVIDIA: Dünya Yeteri Kadar Yapay Zekâ Gücüne Sahip
NVIDIA: Dünya Yeteri Kadar Yapay Zekâ Gücüne Sahip

Ekran kartı denilince ilk akla gelen şirket NVIDIA’nın CEO’su Jensen Huang, teknoloji şirketlerinin yeterli düzeyde yapay zekâ gücüne sahip olduğunu ve artık bunu işlemeleri...