Xiaomi, Mi 8 Lite İçin MIUI 10'u Dağıtmaya Başladı

Çinli telefon üreticisi Xiaomi, MIUI 10 adını verdiğini güncelleme ile Xiaomi Mi 8 kullanıcılarına Android Pie işletim sistemi sürümünü sunuyor.


Android 9 Pie güncellemesi alan Xiaomi telefonlarının listesi her geçen gün artıyor. Bu Pie güncellemelerinin çoğunluğu hala Çin'e özel olmakla birlikte, POCO F1 gibi cihazlar küresel olarak güncellemeyi aldı ve şimdi Mi 8 Lite, bu güncellemeye kavuşuyor.

Aralık ayında başlayan Android 9 Pie için yapılan beta testlerinden sonra Xiaomi Mi 8 Lite'ın Çin varyantı, MIUI 10 güncellemesini aldı. Güncelleme şimdi küresel olarak dağıtılıyor ve Android 9 Pie'ı temel alan MIUI 10.2.2, Çin dışındaki Mi 8 Lite cihazlarına yüklenmeye hazır.

Mi 8 Lite'ın özelliklerini hatırlamak gerekirse telefon, Snapdragon 660 yonga seti ve 4 GB veya 6 GB RAM ile birlikte geliyor. 300 euronun altındaki fiyatı, güçlü yönlerinden biri olsa da, 24 MP selfie kamerası kesinlikle çekici özelliklerinden biri. Telefon, arka tarafında 12 MP + 5 MP ikili kamera kurulumuna sahip. Şimdi Mi 8 Lite, Android Pie ile daha da cazip bir hale geliyor.

Güncellemeyi kurmak için buradaki bağlantıya tıklayarak ZIP dosyasını indirebilirsiniz. Ayrıca, Ayarlar > Telefon hakkında > Sistem Güncelleme'ye giderek orada yer alan üç noktaya tıklayıp o menüden “Güncelleme paketini seç” seçeneğini de kullanabilirsiniz.




Modern Warfare'ın Ücretsiz 1. Sezonu Tanıtıldı
Modern Warfare'ın Ücretsiz 1. Sezonu Tanıtıldı

Call of Duty: Modern Warfare'in heyecanla beklenen 1. Sezonu bugün yayınlanacak. Ücretsiz Season One güncellemesi, Call of Duty serisinin şimdiye kadarki en büyük DLC içeriğini oyuncularla...

Facebook Video İndirme Yöntemleri (iOS, Android, Windows)
Facebook Video İndirme Yöntemleri (iOS, Android, Windows)

Windows, MacOS, Android ve iOS işletim sistemleri için Facebook video indirme işlemleri programsız olarak yapılabilir mi? Her ne kadar bazı platformlar için yapılıyor olsa da bazı...

DJI'ın Aksyion Kamerasının Fiyatı Belli Oldu
DJI'ın Aksyion Kamerasının Fiyatı Belli Oldu

DJI'ın aksiyon kamerası Osmo Action'ın fiyatı 349 dolar olarak belirlendi. DJI, şirketin...